Mirki gdzie w Polsce można pojechać w góry na jakieś absolutne zadupie (zależy mi na konkretnym miejscu), wynająć sobie pokoik w jakiejś chatce i przez 3-5 dni całkowicie odciąć się od codziennego zgiełku i biegu? Oczywiście zależy mi też na tym aby było gdzie po tych górach połazić. #podroze #gory
@barbapapa: nie jestem :D @Szlaufman: @mirek_z_laga: @crab_nebula: te Ustrzyki Dolne są serio takie spoko? Bo nazwę tej miejscowości słyszę chyba odkąd miałem 8 lat i mam wrażenie, że jak tam pojadę to zastanę tłumy ludzi.
@sniegi: Ustrzyki są spoko, pojedziesz i wrócisz z długą brodą, w spłowiałych ciuchach, rodzina będzie płakała ze szczęścia, że znowu Cię widzi a Ty będziesz szczęśliwy :)
@sniegi: Strugaj flety z różnych rodzajów drzewa i sprawdzaj, które najlepiej brzmi. Zatrudnij się u bacy i pilnuj bydła, ale nie chodź po górach - to jest dobre dla stonki...
Oczywiście zależy mi też na tym aby było gdzie po tych górach połazić.
#podroze #gory
@Szlaufman: @mirek_z_laga: @crab_nebula: te Ustrzyki Dolne są serio takie spoko? Bo nazwę tej miejscowości słyszę chyba odkąd miałem 8 lat i mam wrażenie, że jak tam pojadę to zastanę tłumy ludzi.
Komentarz usunięty przez autora
@sniegi: po co?
@Szlaufman: Co! Po co zapraszasz ludzi w Bieszczady? Co?
@crab_nebula: Po cholerę zapraszasz ludzi w Bieszczady, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirek_z_laga: Bardzo dobrze, nie jedź. Pełno komarów, dzikie "zwjerzenta" i niemili ludzie.
@barbapapa: Zatrudnić nie bardzo, bo nie płacą. Iks de.