Chciałbym wykorzystać moment że i tak nikt tego wpisu nie zauważy aby wyrazić swój sprzeciw.
Po to powstał TS żeby każdy wykopowicz mógł wejść i pogadać z innymi. Podział na kanały jest fajny ale siedzenie w zamkniętym do którego nie ma hasła jest głupim tworzeniem kółek wzajemnej adoracji. Po to TS jest otwarty żeby był otwarty a nie sztucznie zamknięty od wewnątrz. Ja sobie wejdę bo chcę pogadać a tu nikogo nei ma bo wszyscy w zamkniętym pokoju siedzą. Po co? Nie wiem. Mam domysły ale nie chcę nikogo urazić
@kj5: Tylko jeden kanał dla Wykopowiczów ma hasło, które zna z resztą chyba każdy. Zazwyczaj siedzimy na kanałach otwartych i KAŻDY może wejść i porozmawiać, ale nie zawsze mamy ochotę na rozmowę z kimś kto nie chce się zweryfikować, siedzi cicho i incognito podsłuchuje. To jest niezręczne i głupie. Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie raz zapraszałem na mikroblogu różne osoby na TSa. Tak było np. niedawno z @kate1990
@GryzoncaSkarpeta: W takim razie dajcie hasło na całego TS-a, po co się rozgraniczać skoro i tak wszyscy siedzą w prywatnym pokoju... Dobrze powiedziałeś, prawie każdy.
Po to powstał TS żeby każdy wykopowicz mógł wejść i pogadać z innymi. Podział na kanały jest fajny ale siedzenie w zamkniętym do którego nie ma hasła jest głupim tworzeniem kółek wzajemnej adoracji. Po to TS jest otwarty żeby był otwarty a nie sztucznie zamknięty od wewnątrz. Ja sobie wejdę bo chcę pogadać a tu nikogo nei ma bo wszyscy w zamkniętym pokoju siedzą. Po co? Nie wiem. Mam domysły ale nie chcę nikogo urazić
#ts3 #randomrant