Aktywne Wpisy

Van-der-Ledre +45
Po śmierci ojca, gdy byłem dzieckiem, miałem lęki nocne i spałem z mamą, spałem z mamą do czasów gimnazjalnych. Potem umarł dziadek, babcia popełniła samobójstwo, brat też. Wszystko zaczęło się sypać, znów więc musiałem spać z mamą. Nawet w liceum były gorsze dni i tak samo. Jakież to absurdalne, nikt z normalnych ludzi by w to nie uwierzył. Przy mamie czułem się dobrze, był ktoś obok, ten komfort psychiczny był. Wysypiałem się,

Kopytnik_1 +3
#przegryw
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?
Budzisz się w nocy i widzisz, że koło Twojego łóżka stoi kosmita szarak i wpatruje się w Ciebie swoim wielkimi, czarnymi oczami bez źrenic. Jak reagujesz?

Po to powstał TS żeby każdy wykopowicz mógł wejść i pogadać z innymi. Podział na kanały jest fajny ale siedzenie w zamkniętym do którego nie ma hasła jest głupim tworzeniem kółek wzajemnej adoracji. Po to TS jest otwarty żeby był otwarty a nie sztucznie zamknięty od wewnątrz. Ja sobie wejdę bo chcę pogadać a tu nikogo nei ma bo wszyscy w zamkniętym pokoju siedzą. Po co? Nie wiem. Mam domysły ale nie chcę nikogo urazić
#ts3 #randomrant
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@przemyslany_nick: @Shaki: Widocznie nie wszyscy, ja nie wchodzę tam na tyle często. Nie o to chodzi że mnie ktoś lubi czy nie bo nawet nie prosiłem o nie, chodzi o zamykanie się.
@sHh1337: ts3.msurma.net czy jakos tak
@anonim1133: Jak wszyscy zamknięci.. Poza tym nie chodzi o to że nie mam hasła, tylko że w ogóle takie jest.
@laska0: Czasami można pogadać na inne tematy ale fakt faktem, masz racje.