Aktywne Wpisy
SmugglerFan +275
ej, serio, jest w stanie ktos na to odpowiedziec?
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jak to mozliwe ze ludzie chodza do spowiedzi przez paredziesiat lat? przeciez jesli postanawiali poprawe to tych grzechow powinni miec coraz mniej. po tylu latach juz nie powinni miec w ogole grzechow.
#bekazkatoli #religia #katolicyzm #spowiedz #pytanie #chrzescijanstwo
jfrost +155
Czy jakiś wykopowy lingwista (ze specjalizacją #alkoholizm) mógłby pomóc w przetłumaczeniu tej wypowiedzi na język polski?
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Tak, samiczka Classic zniosła mi dzisiaj 15 jajek <3 I będą małe wenszyki ;D Z drugiej samicy mam 4 jaja, a termin już 7 lipca, więc na dniach będo ;) Baardzo się cieszę i nie mogę już doczekać :D
<3
Poza tym weekend, czy nie weekend, zimno, czy ciepło - terraria same się nie zrobią ;D Dziś kolejna warstwa na aranżacjach, w tym terrarium dla wypoka @SiDi ;) Jutro albo w poniedziałek ostatnia warstwa z kolorem i w środę/czwartek wysyłka ;)
o to to to - nowy wiatrak pomaga w przyspieszeniu wysychania, chodzi dzień i noc ;D
Na hotel zjawiły mi się nowe zwierzaki - agama brodata, Stefanek, po operacji i młody króliczek Viki, który jest nieziemskim bydlakiem. Jutro podrzucę jakieś zdjęcia, czy coś ;)
Fanpage - Strona - Allegro
#waz #wonsz #weze #terrarystyka #smiesznypiesek #chwalesie #szczecin #gadzibastion Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)
@gravedigger @pankara @x-SANTA-x @leworwel @Papja @Cahir22 @Ranfun @Kodys @Queiroz @Jormungand @Turrsky @skrajnaa @Migfirefox: @foxmurder @nietopies @Maupolina @Pio23 @avible @kamdz: @nat89
@PatologiiZew: dopsz ;)
@kalboy92: sam się spal
@Flypho: jak to nie można, oczywiście, że można pogłaskać! Są bardzo przyjemne w dotyku ;-)
@klaunszyderca: trzymam je w pracy, ale chętnie