Aktywne Wpisy
Wrrronika +4
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +32
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
#csgo #bekazpodludzi #youtube
@pejczi: czyli chyba dobrze że nie kojarzę kto to :)
grajo w gry a gimby to oglądajo.
@Phenomeon: nie mam czasu na granie, a co dopiero na oglądanie jak jakieś gimby grajo :)
Ja podobnie ale uważam ich za ciekawe zjawisko, bo ziomeczki robią to co lubią i zgarniają za to hajs.
@Wight:
w sumie kojarzę tylko jednego (izaka) bo pojawia się w najczęściej oglądanych filmach w polskim YT.
Jednego nie mogę zrozumieć, co jest takiego ciekawego w tym jak jakiś typ otwiera kupione wirtualne skrzynki z wirtualnymi przedmiotami (ponad 700 wyświetleń) albo co jest takiego niesamowitego w kolorowych (wirtualnych)
Jeżeli oglądam to albo recenzje gry albo jak ktoś grę przechodzi bo mam problem z jakąś misją albo rozważam zakup gry i weryfikuję czy warto.
Dobra a teraz tak serio. Co to za typy bo nie znam? :P