Wpis z mikrobloga

@enron: @Wight: To są: Kuźniar v2 (ten w czapce), Pijanowski v2 (ten chudy), Stonoga v2(ten rudy), męska Lara Croft v2(ten koło Trawajno), Pudzian bez bicków v2(pierwszy z brzegu) i zapuszczony Tramwajno z goatfacem v2 (na końcu)
  • Odpowiedz
@enron:
Ja podobnie ale uważam ich za ciekawe zjawisko, bo ziomeczki robią to co lubią i zgarniają za to hajs.

@Wight:
w sumie kojarzę tylko jednego (izaka) bo pojawia się w najczęściej oglądanych filmach w polskim YT.

Jednego nie mogę zrozumieć, co jest takiego ciekawego w tym jak jakiś typ otwiera kupione wirtualne skrzynki z wirtualnymi przedmiotami (ponad 700 wyświetleń) albo co jest takiego niesamowitego w kolorowych (wirtualnych)
  • Odpowiedz
@Phenomeon: Też mnie to zastanawia to jak kupowanie odznak na Steamie. Dla mnie ta platforma to zło konieczne jeżeli chodzi o granie. Rozumiem kupić dodatek z misjami ale nie akcje typu zbroja dla konia albo zestaw kapeluszy jak w simsach.
Jeżeli oglądam to albo recenzje gry albo jak ktoś grę przechodzi bo mam problem z jakąś misją albo rozważam zakup gry i weryfikuję czy warto.
  • Odpowiedz
Oni wiedza ze kasa z yt nie bedzie trwala wiecznie. W tym przypadku zainwestowali w koszulki i nawet im to aie udalo bo sprzedali 10k koszulek w niecaly miesiac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wight: Misje to tylko wstępniak do gry. Ty oglądasz filmik by zobaczyć jak zabić trolla w siódmym rozdziale, streamy csgo ogląda się po to by zobaczyć jak zabić trolla jednym strzałem z noża.
  • Odpowiedz
@xDawidMx: Powiem Ci szczerze mandzioka, poza kilkoma osobami takimi jak @marianbaczal @Old_Postman @AntoniRysuje czy @FilozofujacaCalka nie ma tutaj nikogo kto zapewnił mi ciekawy content. Same płaczę na ten Januszy, Karyn, rządu, emigracji, kwoty wolnej od podatku, do tego: c---i z tumblra, "jutuberzy to huje", narzekanie na swoje s----------e i inne, mało ciekawe rzeczy, przyszedłem tutaj dla historii - mam karaczan z mniejszą ilością eboli i chanmowy.
  • Odpowiedz