Dawno nic nie pisałem. Minęło już ponad 1,5 misiąca od czasu premiery Age of Settlers, jest bardzo tak sobie. Tylko 1400 pobrań. W grę codziennie gra około 50 osób.
W każdym razie ostatni miesiąc postanowiłem sobie odpocząć od Age of Settlers i zająć się zupełnie nowym projektem. Zadaniami Szachowymi :) Nowa gra jest już gotowa i pewnie jutro ją opublikuję. Gra tym razem jest online. Użytkownik będzie posiadał swój ranking, dzięki czemu zadania będą dostosowywane do jego umiejętności.
@suwer: Gdybym potrafił grać w szachy to pewnie bym się zainteresował ( ͡°͜ʖ͡°) Natomiast mam kilka uwag - kolejna Twoja gra i kolejny raz ten sam problem - brak spójności w grafice ( ͡°ʖ̯͡°) Najbardziej rzucają się w oczy te przyciski na dole wyglądające jak z jakiejś gry dla dzieci (pastelowe kolory, obłe kształty) podczas gdy figury na
Dawno nic nie pisałem. Minęło już ponad 1,5 misiąca od czasu premiery Age of Settlers, jest bardzo tak sobie. Tylko 1400 pobrań. W grę codziennie gra około 50 osób.
W każdym razie ostatni miesiąc postanowiłem sobie odpocząć od Age of Settlers i zająć się zupełnie nowym projektem. Zadaniami Szachowymi :)
Nowa gra jest już gotowa i pewnie jutro ją opublikuję. Gra tym razem jest online. Użytkownik będzie posiadał swój ranking, dzięki czemu zadania będą dostosowywane do jego umiejętności.
#android #androiddev #gamedev
Natomiast mam kilka uwag - kolejna Twoja gra i kolejny raz ten sam problem - brak spójności w grafice ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Najbardziej rzucają się w oczy te przyciski na dole wyglądające jak z jakiejś gry dla dzieci (pastelowe kolory, obłe kształty) podczas gdy figury na