Aktywne Wpisy
adametto +102
Ile jeszcze czeka nas przesunięć czasu?
No właśnie nie wiadomo, pomimo tego, że cały czas wnoszą więcej szkód niż pożytku. Nie pomaga to naszemu zdrowiu, nie przynosi oszczędności energii, a tylko powoduje zamieszanie, zwłaszcza na kolei - kto musiał bez sensu przez godzinę tkwić w pociągu, ten czuje to, co pisze.
Już miała zniknąć, ale pojawiła się pandemia i trzeba było plany odłożyć na później. No to o pandemii zdążyliśmy zapomnieć, ale
No właśnie nie wiadomo, pomimo tego, że cały czas wnoszą więcej szkód niż pożytku. Nie pomaga to naszemu zdrowiu, nie przynosi oszczędności energii, a tylko powoduje zamieszanie, zwłaszcza na kolei - kto musiał bez sensu przez godzinę tkwić w pociągu, ten czuje to, co pisze.
Już miała zniknąć, ale pojawiła się pandemia i trzeba było plany odłożyć na później. No to o pandemii zdążyliśmy zapomnieć, ale
pastibox +198
@Konkol: nie o to chodzi ze moge dlugo siedziec. Bo jestem zmeczony. Ale spac ni #!$%@?. A potrzebuje sie wyspac
Patrz, a ja jak nigdy usunąłem o normalnej porze ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Chrabianek: pelni jeszcze chyba nie ma ale zawsze w jej okolicy mam problemy
@Blaskun: kuzyn z niemiec jest pielegniarzem w domu spokojnej starosci. Opowiadal ze podczas pelni, obloznie chorzy ktorzy normalnie nawet nie wstaja z lozek, urzadzaja sobie wedrowki i trzeba ich szukac gdzie po budynku czy na parkingach.
Nie mam pojecia dlaczego pelnia tak wplywa na ludzi. Zdarza mi sie tak mysle raz na piec razy gdy jest pelnia a ja mam #!$%@? i ide spac kiedy chce, i spie
Pełnia nie daje mi spać :<