Wpis z mikrobloga

Mam dokladnie tak samo. Nawet przy zaslonietym oknie ciezko mi zasnac. Jestem zmeczony tak jak zawsze ale zawsze leze na lozku albo ogladam jakies filmy do 1-2 w nocy. Mozna to jakos racjonalnie wytlumaczyc?
@Ciema:

@Blaskun: kuzyn z niemiec jest pielegniarzem w domu spokojnej starosci. Opowiadal ze podczas pelni, obloznie chorzy ktorzy normalnie nawet nie wstaja z lozek, urzadzaja sobie wedrowki i trzeba ich szukac gdzie po budynku czy na parkingach.

Nie mam pojecia dlaczego pelnia tak wplywa na ludzi. Zdarza mi sie tak mysle raz na piec razy gdy jest pelnia a ja mam #!$%@? i ide spac kiedy chce, i spie
@skowyr: ja tez mam ten problem, masakra... najgorzej jak nastepnego dnia duzo do zrobienia, a tu prawie cala noc z boku na bok.... nawet nie da sie normanie polozyc...
@MarheV: ja probowalem wszystkiego. Zmeczyc sie, wypic mleko, napic piwka (pracuje wiec nie moge sie bardzo sponiewierac), tabletki uspokajajace, tabletki nasenne (ziolowe), a nawet kiedys znajoma mowila zeby postawic szklanke wody na parapecie(wtf?) - tez nie dziala.
@skowyr: stestuj tabletki "nasen" tak sie nazywaja. bedziesz mial kryzys powinny pomoc. Mi przepisal je lekarz po prywatnej wizycie. Przyznam sie szczerze, ze jeszcze ich nie testowalem bo w niedziele wyjezdzam do pracy do niemiec, trzymam je, jak bede mial tam kryzys.