Wpis z mikrobloga

Mireczki, co się #!$%@? to #!$%@?. Na późna zimę przeszedłem atak nerwicy z napadami lękowymi i ogólnie jebniecie po prochach, dużym stresie długotrwałym. Atak był taki, że na pogotowiu musieli mnie uśpić i truli mnie psychotropami przez 2 msc, przez te 2 msc jarałem codziennie MJ i czytałem o psychice, chciałem siebie zrozumieć itd. Ogólnie mam teraz takie jebnięcie, że zauważyłem u siebie osobowość socjopaty, strasznie logiczne myślenie, dużo więcej rzeczy widzę i przewiduje dobrze skutki pewnych zachowań, wiem co gdzie powiedzieć i co zrobić aby inni coś robili dla mnie i myśleli, że sami chca, czyli manipulacja cały czas leci, do tego mam jebnięcie na nauke. Cały czas się ucze, czy to języka obcego czy to psychologii i wszystko czego ostatnio się podejmuje to mi się udaje, co 2 dzień z rana ćwiczę ciężarem własnego ciała, lepiej zarabiam i ogólnie jest zajebiscie bo wszystkie swoje trzaski w głowie zrozumiałem i wiem jak je wykorzystywać żeby było mi lepiej i traktuje jak je zalety. Oczywiście nikt o tym nie wie i nic nie zauważył, tylko mówią mi, że się zmieniłem na lepsze.
Do tego mam jakby u siebie dwa skrajne charaktery ale to innym razem tak jak o tym jak bawię się życiem.

Ps. Nie jestem wykręcony, przez kobiety uważany za przystojnego (ostatnio zaliczyłem mamuśkę po pewnej imprezie masowej), za społeczeństwo za spokojnego i bezproblemowego kolesia który jest wiecznie zadowolony, nie narzeka itd.
#psychologia
  • 20
@v00: Mam takie alter ego, że prowadzę sobię tak jakby dwa życia i mam dwa kręgi znajomych. Od ludzi którzy popełniają poważne przestępstwa i ulica, po ludzi dobrze usytuowanych i dobrze uważanych przez społeczeństwo. Lubię też się bawić głupimi ludźmi.
@shinigamiONE: Mało osób, a większość w życiu realnym się kamufluje ale widać kto wie o co chodzi po pewnych zachowaniach. Na razie 2 osoby spotkałem takie. Ja tego nie uważam za problem bo na zewnątrz jestem normalny, a wszystkie wady odwróciłem na zalety, jednocześnie przestałem się kierować w ogóle uczuciami i widzę, że dzięki temu wszystko nabiera dobrych obrotu spraw.