Wpis z mikrobloga

@garniturowiec:

kiśnij kiśnij, zwyczajnie Cię nie stać to hejtujesz. To samo się dzieje z każdym nowym iPhone'm. Hurr durr, gówno, gorszy od Samaunga, cena z kosmosu ale rekordzik sprzedaży jest:) dobrze, że sa tacy rozsadni i oszczędni i do tego znawcy tematu:)

Weź otwórz oczy, bo na pewno nie jesteś tak głupi, jak to wynika z tego komentarza xD Beatsy to gówno, i to coś zupełnie innego niż iPhone. Zostało to
kocham_jeze - @garniturowiec: 

kiśnij kiśnij, zwyczajnie Cię nie stać to hejtujesz....
@garniturowiec: Coś jest dobre bo ma rekord sprzedaży... 50 Shades of Grey też było bestsellerem przypominam, Twilight, proszę Cię... Mówienie że coś jest dobre bo "większość" tak uważa jest chyba najgorszym argumentem. Większość ludzi miało gorszy wynik na jakimkolwiek tescie kompetencji jaki pisałem, większość chodzi na studia na gówno-kierunki jak zarządzanie. Ja nie utożsamiam się z większością bo aż tak niskich ambicji nie mam. Przeciętny, statystyczny Polak jest głupi, połowa jest
O rety ale odkrycie! Ludzie tryskają bo nagle dowiedzieli się ze koszt produkcji większości popularnych produktów jest kilkukrotnie mniejszy niż cena w sklepie. Chyba by wam pikawa stanęła jakbyście zobaczyłi koszt produkcji ubrań albo samochodów. Gdzie wy #!$%@? byliście? :D każdy kto kupił Beatsy został marketingowo wydymany bez gumy i nabrał się na najprostsza metodę - celebryci z danym produktem. Nawet mi ich nie żal.