Aktywne Wpisy
padzi +208
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
ibleedforyou +60
#polityka #neuropa #4konserwy #2zdrajcy #libertarianizm #4kuce #korwin #ekonomia #gospodarka
(╯︵╰,)
@wspolrzednebiegunowe:
skoro masz bana na google, to prosze
@Epoche: chcesz mi powiedzieć, że przeskok z silników parowych na spalinowe odbył się w XIXw? Chcesz mi powiedzieć, że Henry Ford opracował taśmową produkcję w XIX w.? Masz źródło, którego może nie zanegujesz, bo lewackie - http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/rynek/1562321,1,pomysl-ktory-nam-dal-produkcje-masowa.read
Nie przygotowałeś się
Komentarz usunięty przez autora
LOL. Poniżej jakiegoś poziomu elementarnej ekonomii rozmowy nie prowadzę.
Korwin twierdzi że wtedy się niesamowicie rozwijaliśmy i musimy wrócić do tamtych czasó, a teraz umieramy i czekamy aż muzułmanie przywrócą jego normalność ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Epoche: to zobacz sobie końcówkę twojego wykresu - tak po roku 2004 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pomijając pytanie jak był liczony ten wzrost na przestrzeni wieków i skąd te dane i pomijając warunki zewnętrzne i masę innych czynników (wojny, kataklizmy kryzysy), to wniosek jest taki, że nawet lewactwo nie powstrzyma rozwoju
1. nieporownywalny postep techonologiczny
2. zmiana definicji pkb
3. wowoow, zmienilo sie nachylenie wykresu. lewactfo gurom
@lucer: A nie był? Brak regulacji, ZUSu, BHP, wieku emerytalnego i szkolnego itp. itd. Chciałeś prowadzić biznes, gdzie płaciłeś 1 pensa za godzinę i zatrudniałeś 6 letnie dzieci to mogłeś.
Powodów do emigracji było wiele:
- darmowa ziemia pod farmę w USA (co za socjalistyczne prawo!)
- prześladowania religijne
- obietnica nowego startu (w Anglii itp. karty już były rozdane, i Ci co mieli pieniądze raczej nie pozwalali nowym na strącenie ich z piedestału - konkurencja była koszona