Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@sabtuzdeamon: hahahaha co tu sie dzialo xD
@Namarin: szkielko kolegi :) body 5d mk2. Szkielko ok 120-180 na allegro :)
@Jendrazzz: generaln ie to mam juz 50/1.8 canona i
50/1.4 takumara no i heliosa wiec nie myslalam o takirj ogniskowej no ale jesli tak zachwalasz to z checia sprawdzę, poczytam :>
@gali20: no nie do konca. Canonem 50/1.8 takie zdjecie by mi nie wyszlo.
  • Odpowiedz
@xhxhx:
@lugre:

Tutaj jakieś próbki, nawet zdecydowałem się spróbować zrobić fotkę córci po urodzeniu - wiem że nieostre, ale nie mogłem się powstrzymać, bo po prostu kocham miękkość tego analogowego szkiełka. Te focie na pewno nie powalają, mam na kompie prywatnym lepsze kadry, ale nie mam teraz dostępu do mojego kompa, bo
  • Odpowiedz
@xhxhx: Siostra ma Heliosa 58, ja mam Heliosa 35/2,8 Body mega amatorskie Sony a57, ale brak mi umiejętności na lepsze pudło. Moja siostra jest moim guru i podziwiam Jej prace czasem podpytując.
  • Odpowiedz
@xhxhx: Mam portrety z tłem i jest świetne bokeh, ale to niestety na dysku w Polsce do którego przez najbliższe 2 tygodnie nie będę miał dostępu. Do portretu to marzy mi się 85ka, ale kupiłem właśnie 2gi samochód i mogę przez jakiś czas o tym zapomnieć.
  • Odpowiedz
@xhxhx: Pewnie Dawaj :) Rozmawiałem z siostrą telefonicznie teraz i nie zgodziła się na pokazanie prywatnego fejsa, bo przygotowuje teraz album i swoją stronę, ale Jej prace znajdziesz na stronie Violi Piekut https://pl-pl.facebook.com/pages/ViolaPiekut/404465556307294 - oczywiście nie te "z rąsi" i prywatne - studyjne i plenery są siostry (nie wiem czy wszystkie). Ale polecam Wam stronę Pani Magdy Wasiczek, która jest moim absolutnym guru a łatwo Ją wygooglować, jest inspirująca.
  • Odpowiedz
@xhxhx: Nie ma na tym fejsie za ciekawych zdjęć, bo nie ma i możliwości, ale jak skończy stronę i album to podeślę, bo pękam z dumy - będzie pięknie, bo większość widziałem.
  • Odpowiedz