600 stron mam - jako student prawa - na czwartek do ogarnięcia, ehh tyle godzin siedzenia. A wy ile tam macie na swoich kierunkach? 5 stron na egzamin? Na to wystarczy poświęcić 2 godz przed egzaminem? ( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
Ehh zazdroszczę, ale kiedyś to absolwenci trudnych kierunków - jak ja studiując prawo - będą mieć za to nagrodę - $$$ (✌゚∀゚)☞
@StudiujePrawo: Nastąpi ten dzień w którym prawno zostanie uproszczone, że tacy jak Ty stracą szybko zawód i bardzo Wam tego jak i sobie i milionom ludzi życzę ( ͡°͜ʖ͡°)
@StudiujePrawo: hehehe ja jusz nie studjuje bo skonczyłem z bardzo dobrym wynikiem i na czwartek moge sie o--------ć a i tak będzie nagroda w postaci $$$ ( ͡°͜ʖ͡°) mam lepiej, sory studenciaku :/
@StudiujePrawo: no elo mam ambicje, studiuję ambitny kierunek. Ciężkie te prawo. Cały rok się nie uczyłem, ale c--j, pochwale się mirkom. Zazdroszczę łatwych studiów. Nawet mi was nie żal, będę niedługo zarabiał 3-4x tyle co wy. Oczywiście jak tylko zacznę się uczyć. STUDIUJE PRAWO. Ambitny kierunek. J----e polaczki.
@neib1: sokół jak jeszcze prawo studiował Mam ambicje, aby być najbogatszym Mam potrzeby, by ktoś z zazdrością patrzył I tak osiągnę to na czym mi zależy J---ć biedaków, mniej nerwowych przeżyć
Ehh zazdroszczę, ale kiedyś to absolwenci trudnych kierunków - jak ja studiując prawo - będą mieć za to nagrodę - $$$
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
#oswiadczenie #studbaza #prawo
Komentarz usunięty przez autora
Czyżby UJ??
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam ambicje, aby być najbogatszym
Mam potrzeby, by ktoś z zazdrością patrzył
I tak osiągnę to na czym mi zależy
J---ć biedaków, mniej nerwowych przeżyć
Komentarz usunięty przez autora