Wpis z mikrobloga

Wy się jaracie #got a ja nie mogę się doczekać #truedetective ! Już w tą niedzielę! Pierwszy sezon to był sztos - ciekawe jak drugi. Oby był tak samo zajebisty. Ciekawe jak Colin Farrell i Vince Vaughn sobie poradzą ;x
#seriale
FreezMan - Wy się jaracie #got a ja nie mogę się doczekać #truedetective ! Już w tą n...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bierna: @Cervantes006: Taki jest właśnie zamysł tego serialu, że biorą słabych aktorów (czyt. Matthew McConaughey w pierwszym sezonie) i robią dla nich popisowe role życia. Tutaj postanowili zrobić super ultra combo i wziąć dwóch takich, co ludzie za nimi nie przepadają. @Meara: Drugi sezon to będzie całkiem co innego niż pierwszy, co nie oznacza, że będzie on zły. Będzie po prostu inny.
  • Odpowiedz
Taki jest właśnie zamysł tego serialu, że biorą słabych aktorów (czyt. Matthew McConaughey w pierwszym sezonie)

@Modern_Talking: co, matthew mcConaughey słabym aktorem? xd
@Bierna: właśnie też się tego boję, nawet dam plusa zielonce!
  • Odpowiedz
@heheszeg: jaram się trailerami bo nie mogę się doczekać, a nie sezonem drugim bo go nie oglądałem i nie mogę się wypowiadać jak czegoś nie widziałem. No ale niektórzy mogą się tak wypowiadać, nie?

Czytaj ze zrozumieniem

• Odpowiedz