Wpis z mikrobloga

@The_Apostate: Ale to mówi wiele o człowieku. Praktyczne ubranie pokazuje gotowość do działania. Ja jestem gotowy do wymarszu w 5 minut. A jakoś nie widzę osoby w rurkach, która nadawałaby się do dalszych tras. Niby wojna nas nie zaskoczy ale np. zasypie droge. Trzeba iść i kto ma lepiej? Chłop ma być czysty i praktyczny.
  • Odpowiedz
@MlodyWedrowiec:

Niby wojna nas nie zaskoczy ale np. zasypie droge.

lol, co za głupota, sorry, ale czy naprawdę uważasz, że podczas intensywnego opadu śniegu zdolność przemieszczania się jest trudniejsza w dżinsach niż w dresie? Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie żyjemy już w średniowieczu. Mówiąc o praktycznym ubraniu chyba miałeś na myśli to, że w luźnych spodniach się wygodniej pracuje niż w takich rurkach, ale jakoś nie widziałem nigdy robotników
  • Odpowiedz
@The_Apostate: Ile masz lat, 15? Poziom Twojej wypowiedzi spada z każdym komentarzem, hurr durr, nie możesz uznać że po prostu komuś się rurki nie podobają i będziesz nawracał albo wyzywał? Chyba Ci się pojechało trochę, co?
  • Odpowiedz
@The_Apostate: No jak tak komuś wygodnie... Ja znalazłem optymalną konfiguracje. Tyle, że z obserwacji Krakowian wynika, że rurki łączą się często z wizerunkiem chłopczyka, którego jedynym problemem jest stan lakieru na paznokciach. Ja staram się przekazać, że ubiór bywa odbiciem charakteru.
  • Odpowiedz