Aktywne Wpisy

sokytsinolop +444
#feelsgoodman #coolstory #czujedobrzeczlowiek
Poszedłem na spacer z psem i udało mi się uratować 3 stworzenia boże.
Pierwszy był ślimak, którego zobaczyłem na końcówce gałązki wystającej z wody. Na szczęście był na tyle blisko że dosiegnalem go ręką i umieściłem bezpiecznie na trawie.
Kilkaset metrów dalej trafiłem na uwięzionego gryzonia i jakiegoś małego weza w takiej studni betonowej jakie są przy stawach gdzie spuszcza się wodę.
Wąż siedzial
Poszedłem na spacer z psem i udało mi się uratować 3 stworzenia boże.
Pierwszy był ślimak, którego zobaczyłem na końcówce gałązki wystającej z wody. Na szczęście był na tyle blisko że dosiegnalem go ręką i umieściłem bezpiecznie na trawie.
Kilkaset metrów dalej trafiłem na uwięzionego gryzonia i jakiegoś małego weza w takiej studni betonowej jakie są przy stawach gdzie spuszcza się wodę.
Wąż siedzial
źródło: received_9747277832006290
Pobierz
mambar +5
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Plotki, ploteczki, plotunie...
1.Marca donosi, że jest już przedwstępna umowa na mocy której D. Suarez -> Barcelona, Halilovic -> Sevilla. Nowy prezydent klepnie, bądź nie.
2.West Ham nie rezygnuje z Songa. Oferują 7 mln za definitywny transfer Billonga.
3.Mimo przedłużenia kontaktu, PSG dalej uważnie przygląda się Pedro. Paryżanie mogą wyłożyć nawet 25 mln.
4.Z tytułu nie rozegrania odpowiedniej ilości minut, klauzula Bartry spadła do 12 mln. Obrońca nie wyklucza odejścia.
5.Po transferze Vidala, Montoya jest już jedna nogą poza Barceloną. Największe zainteresowanie wykazuje Liverpool i Sevilla.
+ #retrobarca Romario&Stoichkov
źródło: comment_KWdAEYBmkbsaRmzEWO4xrbNUG4dBjp1I.jpg
Pobierz@tubbs: Mam nadzieję, że to bzdura, Sevilla jest zbyt mocna dla Halilovicia, nie przebije się.
Sevilla to nie jest klub do ogrywania młodzieży. Jakiś średniak LL, czy inny Ajax.
@tubbs: Zdecydowanie, z Deulofeu i D. Suarezem też zrobiono błąd (choć ten drugi miał szansę o tyle, że świetna forma Banegi była trudna do przewidzenia).
@tubbs: To by był świetny deal dla Barcy
@tubbs: Zimą chciało go Juve, które w sumie szuka bocznych obrońców. Możliwe że się nim zainteresują.