Wpis z mikrobloga

imo polska flaga pwinna byc jako opaska zasłaniajaca oczy lub na ramieniu + symbol Polski walczącej

@Bauzzer: próbowałem coś takiego zrobić, ale problem polega na tym, że postać ofiary jest biała (i raczej powinna być biała, bo biały = niewinność) i taka opaska czy na ręce czy na głowie jest mało czytelna (i w sumie ciężko mi to narysować tak, żeby było dobrze).

@durzy_dzik: tu też by był
  • Odpowiedz
troche kontrowersyjny pomysl mi wpadl do glowy - moze na ramieniu opaska z gwiazda dawida? zydki to o wiele bardziej chwytliwa opcja, co rownac sie moze z wiekszym fejmem na arenie miedzynarodowej?

@durzy_dzik: ale w zagranicznych gazetach używają określenia "polish death camps", a nie "jewish death camps" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sickstee: dokładnie w kółko te same problemy już omówione.
Ludzie. Ma być wiadomo o co chodzi a nie reklama jakiejś historycznej strony o nazistach
Jakieś dodatki w stylu PW to już przegięcie i nie zrozumienie podstawy problemu.
Po trzecie. Nie ma być "not" nie ma być stwierdzenia p.d.c. Przekreślone jest tuż lepsze

@FarmazonowyMsciciel: przez duże i mniejsze litery w www napis stracił na czytelności.
  • Odpowiedz
@Muk_Use_Acid: ja bym w ogóle wyrzucił całkowicie jakiekolwiek użycie polish death camps, dałbym tylko informację tak jak w tym po prawej the death camps were german, a dopiero pod adresem w necie wyjaśnił sprawę, z jednej strony po co kodować ten zlepek, z drugiej może bardziej zaintryguje ludzi o co chodzi z tym, że obozy były niemieckie, bo spojrzą, aha niemieckie nie polskie, przejdą i zapomną, a jak będzie tylko
  • Odpowiedz