Aktywne Wpisy
Czy kontynuowali byście Wasz związek jeśli wasza partnerka by was uderzyła z otwartej dłoni podczas kłótni? Moja partnerka mnie uderzyła dziś pierwszy raz, jesteśmy razem już prawie 2 lata i nie wiem co o tym myśleć #zwiazki #niebieskiepaski
DrakkainenV +158
XDDDD
Głosujemy plusując komentarze, lewy albo prawy.
Lewy autorstwa @Frondeus, prawa poprawka przez @Sickstee
A to jeszcz może poproszę o łokieć w prawej ręce
THE
MURDERER
tylko napisać: THE MURDERER w jednej linii.
Komentarz usunięty przez moderatora
Moje zdanie jest takie - plakat powinien być jak najprostszy, a więcej informacji będzie podane na stronie.
Komentarz usunięty przez autora
1. Grafika powinna pokazywać postać na kolanach której strzelono w tył głowy to raz (w sensie widać z przodu wylatująca kulę i krew).
2. CELUJE W GŁOWĘ!
I najważniejsze:
3. Postań na kolanach powinna być kobietą lub jeszcze lepiej dzieckiem.
4. Na plakacie powinny być tylko trzy zdania zdania "Do not confuse the murdeder with the victim. (I teraz wielkimi jak s-------n literami) GERMAN DEATH CAMPS
@Clarence_McKenah: Powodzenia. Instant usuwanie gdziekolwiek się pojawi ze względu na brutalność.
@Bauzzer: Dlaczego symbol Polski Walczącej? Przecież w obozach nie umierali tylko Polacy.
@Muk_Use_Acid: Nick-smith dobrze napisał, podkreślenie liczby Polaków zabitych w obozach byłoby mocną informacją. Ogólnie to cała akcja wygląda coraz lepiej, na początku obawiałem się, że będzie to zwykłe narzędzie propagandy jakiejś grupy ludzi, ale projekty z tego wątku są całkiem okej. :)