Aktywne Wpisy

Przyjaciel_Rodziny +214

Clefairy +185
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
![[AMA] Karol Basz i Poczciwy Krzychu o wyścigach, Simracingu i nie tylko](https://wykop.pl/cdn/c3397993/70172c8c4c3ce53c6143e9251576ffa9824966b3f0c64081c7876d88889b63e4,q70.jpg)

http://gazetastonoga.pl/ - jeszcze dycha, choć czas ładowania mimo szybkiego łącza strasznie się wydłuża. Demontują serwer? Może ilość odwiedzin jest tak duża że serwer nie wyrabia?
https://kefir2010.wordpress.com/2015/06/09/akta-afery-podsluchowej-do-sciagniecia-tutaj/ - wszystkie TOMY bez ściągania.
Kilka słów dodam od siebie.
Zrobiła się wielka "gówno-burza", ale niestety nie o tym co jest najważniejsze. Jak na nasze polskie realia przystało wszystko jest odwracane do góry nogami. Wszystkie największe telewizje jak można obecnie zauważyć zajmują się UWAGA! kim jest pan Stonoga, dlaczego takie dokumenty ujrzały światło dzienne i dlaczego w ogóle ktoś coś takiego zrobił, to już jest szczyt chamstwa i ignorancji społeczeństwa polskiego. Żadna telewizja, żaden marny dziennikarz nie poruszył owego tematu informacji zawartych w tych dokumentach, od kiedy? od czasu wyjawienia ich. Co więcej wszystkie wywiady które udzielał pan S. są skracana, i ucinane w najważniejszych wątkach poruszanych przez oskarżonego. Same zachowanie prowadzących programy informacyjne w szczególności TVN24 pokazują jakie mam "niezależne" dziennikarstwo w Polsce, a pan Kuźniar.. tutaj około 24-godzinna chwila ciszy wyrazi więcej niż 1000-słów. Jestem szczerze zainteresowany kto płaci telewizji, kto trzyma ich w ryzach, że dziennikarstwo stało się takie płytkie, takie denne.. służby specjalne? rząd?, a może organizacja kompletnie odmienna, nie Polska, nie europejska? Wszystko jest ze sobą powiązane, po raz kolejny zamiatane jest wszystko pod "gruby" dywan. Tym razem nie przyjdzie im to tak łatwo.
Ludzie trzeba coś z tym zrobić, trzeba bronić naszej ojczyzny, tak jak robili to nasi rodzice, nasi dziadkowie, pradziadkowie. Może w dzisiejszych realiach jest to trudniejsze ale trzeba zacząć coś robić, na jesień musi być przetasowanie kart, rząd musi zacząć słuchać obywateli.
Pozdrawiam! "Ja" - szary użytkownik internetu, który chce walczyć.
#stonoga #aferapodsluchowa #afera
@MamutStyle: no chyba nie. Wczoraj było jeszcze XXI tomów + dodatki. Jeżeli już chcesz walczyć to walcz poprawnie lub ogarnij sobie materiał.