Wpis z mikrobloga

#wot #worldoftanks co sądzicie, żeby zrobić małą aktualizację tego wpisu http://www.wykop.pl/wpis/8322856/wot-worldoftanks-wrzucane-raz-jeszcze-bo-z------m-/ doszli nowi użytkownicy wota, część ludzi może zmieniła poglądy.

Czy arta jest spoko czy jest rakiem tej gry?

Mogę przeliczyć i udostępnić później w nowym wpisie wyniki chyba, że pomysł upadnie.

To ja może zacznę - arta to rak tej gry.
  • 176
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mwitbrot: To był rzeczowy argument, tak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mam więcej pytań ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czerwony Pan, mój Pan!
Idolem moim jesteś po wsze czasy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@FeniEnt: nie oglądam streamów topowych graczy... wole sam pograć, czasami włączę Faje lub Hallack'a ale oni tez mają arty w garażach więc są pomidorami jak sądzę...:( o ja biedny...

@mwitbrot: tutaj jak widać wszystko jest uważane za argument, nawet pytanie...
@as2o3: ja najczęściej spotykam własnie tych którzy jak płaczą to o jedno i drugie:)
@Zeroize: spotykamy na szczęście inny typ graczy
  • Odpowiedz
@Ponczo88: Większość ludzi ma arty w garażach, nawet tych, którzy mają na jej temat złe zdanie.
Faja i Hallack... jeden od ogrzewania, drugi od odchudzania :D Zmień streamerów! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@as2o3: Czyli są klikaczami... większość klika... wtf.
A tak poważnie Hallacka oglądam bo potrafi powiedzieć na temat czołgu trochę więcej niż jest w statystykach pokazanych po najechaniu na czołg... Faje czasami też posłucham...
Ale jak mniemam Ty i @Jestem_Tutaj: wskażecie mi jedynych i słusznych streamerów którzy mi pokażą jak sprzedać SPG?
  • Odpowiedz
@Ponczo88: Skoro nie znajdujesz na nich czasu, skąd wiesz, ze ci topowi mają w garażu arty? Mirkowy Emes to też ponoć topowy streamer, a chyba nie bardzo klika ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Klik, klik. :D Raki wzbudzają emocje. :) Choć prawda jest taka, że w obecnej postaci w rękach przeciętnego gracza rak może być Panem Wojny a to trochę psuje rozgrywkę. ;) - to piszę jako arciarz. Jako jeżdżący wszystkim pozostałym - rakowi w obecnej postaci
mówię stanowcze NIE. :D
  • Odpowiedz