Wpis z mikrobloga

@epi: jasna cholera dostałeś filmik, gdzie koleś leci jak kamień i wali w ziemię jak kamień, to chcesz slowmo i zbliżenie. Dostaniesz slowmo i zbliżenie to pewnie zażyczysz sobie obraz z gopro na czole tego kolesia, a jak już dostaniesz gopro to może byś też chętnie posłuchał jego tętna tuż przed lądowaniem.

Ja wiem, że ciekawość, ale miejmy granice :). Są stosowne portale, gdzie nie tylko takie lądowania można ze
  • Odpowiedz
@PytaPrzeznaczenia: Autentycznie, jak obejrzałem spociły mi się dłonie ;) Ktoś wie, czemu tak się dzieje? Teoretycznie, to utrudnia chwytanie i łatwiej się ześlizgnąć, trudniej czegoś złapać, więc z ewolucyjnego punktu widzenia taki mechanizm nie powinien przetrwać.
  • Odpowiedz
@stoprocent: kurde, sam nie wiem, mam tak zawsze przy podchodzeniu do krawędzi, za którą jest spora dziura. Wzmaga się to w momencie, gdy towarzyszy jej duża, otwarta przestrzeń. To lęk wysokości czy przestrzeni? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@stoprocent: hm, może tak być, chociaż podejść się boję. Najgorzej na jakimś moście bez barierki, gdzie w dole płynie woda. I jak moja dziewczyna podchodzi do krawędzi, żeby ze mnie pożartować, to na nią wrzeszczę, że się ma odsunąć od brzegu XD
  • Odpowiedz