Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +579
Jak ja się cieszę, że dane mi było urodzić się w czasie kiedy Peter Jackson se postanowił, że "a pierdykne se Władcę pierścieni". To jest takie złoto, że ja nawet nie. To się w ogóle nie zestarzało. Ja to oglądam i wiem co się stanie i dalej se oglądam. I dalej jestem zaangażowany w tę opowieść.
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
Jacksonowi to powinni Nobla jakiegoś dać. Albo piramidę zbudować i będzie to ósmy cud świata.
#
źródło: wladca-pierscieni-trylogia-b-iext122329444
Pobierz
Urynowyurynator +36
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Kto zgadnie z jakiego filmu zerznięta inspiracja temu plus! :)
Mapka praktycznie ukończona, w tym miejscu brakuje jeszcze charakterystycznych postaci jak z 'filmu', ale spokojnie, powycinam w ps'ie na dniach i będą zawsze face to player (sprites).
Właściwie to już końcowe etapy, do zrobienia kilkanaście grafik jak te postaci wyżej i dokończenia niektórych pomieszczeń. Potem dojdzie dźwięk i trza będzie triggery robić. A na końcu pierwsze renderowanie z normalnymi cieniami i prawdopodobnie finalnym z lepszymi, ostrzejszymi cieniami co zajmie trochę czasu na renderowaniu (2-4h). No i kwestia złożenia wszystkich użytych tekstur i dźwięków do kupy i sklejenie tego pakratem co przy dużej ilości materiałów może nie wyjść oraz zabezpieczenie .bsp przed dekompilacjami. Najlepiej jakby zadbał jeszcze o optymalizację ale póki co umiem korzystać tylko z tekstury nodraw xD
Jedno pewne, mapka prawdopodobnie przekroczy 250mb xDD ale nie ma już odwrotu
wstawiam obrazek z finiszu
źródło: comment_BO8gznAFWBwASb3kNwWmTDfmiIRdWlU8.jpg
Pobierzedit. dobra jednak nie xD
źródło: comment_mIIi40TeTJSHyPAcqJywabeLo9dE3wa1.jpg
Pobierzporób visleafy na mapie i dużo używaj hint/skip
a na reddita to chyba tam wpadne ( ͡° ͜ʖ ͡°)