Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +303
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Z racji że nie mamy żadnej dobrej aplikacji do wykopu (jedna jest ale ssie, poza tym to tylko #mirkowp) zacząłem tworzyć swoją własną uniwersalną aplikację pod #windows10. Póki co jest ona w bardzo wczesnej fazie produkcji, na razie skupiam się na wersji na telefon a później dodać szatę graficzną dla wersji desktopowej. Ogólnie wydaje mi się że jestem dość kiepski jeśli chodzi o #ux i projektowanie intefrejsów dlatego proszę o sugestie. Screeny w tym i kolejnych postach, robione na emulatorze 5 cali.
Z tego miejsca chciałbym również podziękować @LubieLiscie za jego nieocenioną pomoc w walce ze s----------m wykopowym API.
1.Główna
źródło: comment_cBEpfYsHind6DEqRKMxlS9HFRDgodF8i.jpg
Pobierzźródło: comment_kWQEbadQ9bfT5mEimzhR61GJViC44LJZ.jpg
Pobierzźródło: comment_To2BDMeOz5RBvaisFeZZPaXIyG7a5IZI.jpg
PobierzTu masz klienta reddita zrobionego w ten sposób:
http://www.windowsphone.com/pl-pl/store/app/baconit/fa4e749a-a521-43f1-b2cd-40bd1a0a8875
@jblck: A co jest nie tak z wersją przeglądarkową w IE?
@LubieLiscie: bo niestety jest to w guidlineach MSu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wiadomo trzymać się nie trzeba, ale do promowanych apek raczej przez to będzie ciężko się załapać..