Wpis z mikrobloga

@parasolki: Kwestia przyzwyczajenia moim zdaniem, ale pamiętam, że ja też kiedyś się nie mogłem dostosować do tych kolorów i podchodziłem do trybu dla daltonistów chyba z dobre pięć razy i za każdy razem wyłączałem to po maksymalnie pięciu minutach bo nie mogłem na to patrzeć, ale pewnego pięknego razu na naszym serwerze włączyłem i pograłem z tym trochę dłużej no i w sumie używam do teraz i nie wyobrażam sobie
  • Odpowiedz
@parasolki: kolory zawsze mozesz zmienic jak.@Hapsik zobaczyl moje kolorki w bf3 to powiedzial ze spoko, fajnie sie mu na to patrzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
inna sprawa ze w grze moze i mam przez to latwiej ale w wielu sytuacjach w zyciu jest trudniej.
  • Odpowiedz
bo gdy ktoś z mojej drużyny zginie to wiem dokładnie gdzie leży dzięki temu, że jest zaznaczony innym kolorem niż osoba z zespoł

@Kundzio1500: A JA NADAL NIE ROZUMIEM CHOLERA JASNA CO JEST DRUŻYNĄ A CO JEST ZESPOŁEM. NO KURDE CZY ZESPÓŁ WCHODZI W SKŁAD DRUŻYNY CZY DRUŻYNA JEST CZĘŚCIĄ ZESPOŁU KTO TO WYMYŚLA. WIĘC BEZUŻYTECZNE TAKIE UŁATWIENIE CO NIBY UŁATWIA ALE NIE UŁATWIA NIC.
  • Odpowiedz