ej no mireczki ja nie moge zczaić, po co taki jeden z drugim z wysoką rangą kupuje drugie konto i gra z noobami jak np. taki przykładowy ja. no wkur.. denerwuje mnie to w opór #csgo
@Brun0: @CatjunB: @Lu7yn: @qrk: odpowiem, bo sam kiedyś pisałem coś podobnego i w mojej randze (dmg) nadal mnie to denerwuje gdy z nami gra smerf z lema/supreme (a ostatnio takich więcej).
Mój smerf ma obecnie g2 i zazwyczaj jak gram solo to po prostu trenuje sobie ssg, albo pistolsy. Nie odstaje wtedy jakoś specjalnie od reszty drużyny w killach. Gram też z innymi smerfami
@Gadzinski: Ja po ponad 50 fragach na S3 wziąłem dwie osoby z przeciwnej drużyny bo mi się też ich żal zrobiło i wygrałem im 3 mecze XD a tak to orzeł na tą chwile XD
@CatjunB: też tak zrobiłem :P z przeciwnej ktoś pisał, że już 3 mecz pod rząd trafia im sie smerf i maja 3 mecze do tylu i ogólnie taki płacz i żal, to dałem im premade i wygrałem im kolejny mecz i parę wskazówek dałem :P
@Brun0: Czemu ci tak smerfy przeszkadzają? Grałeś przed erą mm? Zawsze byli na serwerach, których grałem o wiele lepsi ode mnie i cieszyłem, że są tacy człowiek się uczył i starał się im dorównać.
@straggler: super. chce sobie zagrać wyrównane, emocjonujące spotkanie na zrównoważonym poziomie bez gości którzy koszą wszystkich i nie da sie dziada trafić.. staty 30/3 bez sensu
@Brun0: A no tak zapomniałem, że nie ma właściwego balansu w rankedzie, co innego by było, gdyby przypadał jeden smerf na każdą drużynę :). PS jaka ranga, że tak wymiatają? Dziwię się ilości ludzi, którym chce się bawić w to i zakładać nowe konta.
@Gadzinski: Mam kumpla co jest w LEM'ie i ma 3 smurfy w silverze-goldzie. Jak się go zapytałem po co smurfuje to mi wytłumaczył jak on smurfuje.
Powiedział, że wyłącza sobie celownik i gra tylko pistoletami :D oraz zazwyczaj jak gra to daje dużo rad drużynie i stara się pomagać taktycznie a nie lecieć na kille.
@softenik: imo, smurfowanie właśnie na tym powinno polegać. Jak już się gra to tak, żeby gra była przyjemna dla wszystkich. Szkoda, że przygarnij silvera na wypoku mało popularne jest.
no wkur.. denerwuje mnie to w opór
#csgo
niech wypi.. wyjdzie z meczu
Mój smerf ma obecnie g2 i zazwyczaj jak gram solo to po prostu trenuje sobie ssg, albo pistolsy.
Nie odstaje wtedy jakoś specjalnie od reszty drużyny w killach.
Gram też z innymi smerfami
chce sobie zagrać wyrównane, emocjonujące spotkanie na zrównoważonym poziomie bez gości którzy koszą wszystkich i nie da sie dziada trafić.. staty 30/3
bez sensu
PS jaka ranga, że tak wymiatają? Dziwię się ilości ludzi, którym chce się bawić w to i zakładać nowe konta.
Powiedział, że wyłącza sobie celownik i gra tylko pistoletami :D oraz zazwyczaj jak gra to daje dużo rad drużynie i stara się pomagać taktycznie a nie lecieć na kille.
Takich smurfów powinno być więcej.