Wpis z mikrobloga

ej no mireczki ja nie moge zczaić, po co taki jeden z drugim z wysoką rangą kupuje drugie konto i gra z noobami jak np. taki przykładowy ja.
no wkur.. denerwuje mnie to w opór
#csgo
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Brun0: @CatjunB: @Lu7yn: @qrk: odpowiem, bo sam kiedyś pisałem coś podobnego i w mojej randze (dmg) nadal mnie to denerwuje gdy z nami gra smerf z lema/supreme (a ostatnio takich więcej).

Mój smerf ma obecnie g2 i zazwyczaj jak gram solo to po prostu trenuje sobie ssg, albo pistolsy.
Nie odstaje wtedy jakoś specjalnie od reszty drużyny w killach.
Gram też z innymi smerfami
  • Odpowiedz
@CatjunB: też tak zrobiłem :P z przeciwnej ktoś pisał, że już 3 mecz pod rząd trafia im sie smerf i maja 3 mecze do tylu i ogólnie taki płacz i żal, to dałem im premade i wygrałem im kolejny mecz i parę wskazówek dałem :P
  • Odpowiedz
@Brun0: Czemu ci tak smerfy przeszkadzają? Grałeś przed erą mm? Zawsze byli na serwerach, których grałem o wiele lepsi ode mnie i cieszyłem, że są tacy człowiek się uczył i starał się im dorównać.
  • Odpowiedz
@straggler: super.
chce sobie zagrać wyrównane, emocjonujące spotkanie na zrównoważonym poziomie bez gości którzy koszą wszystkich i nie da sie dziada trafić.. staty 30/3
bez sensu
  • Odpowiedz
@Brun0: A no tak zapomniałem, że nie ma właściwego balansu w rankedzie, co innego by było, gdyby przypadał jeden smerf na każdą drużynę :).
PS jaka ranga, że tak wymiatają? Dziwię się ilości ludzi, którym chce się bawić w to i zakładać nowe konta.
  • Odpowiedz
@Gadzinski: Mam kumpla co jest w LEM'ie i ma 3 smurfy w silverze-goldzie. Jak się go zapytałem po co smurfuje to mi wytłumaczył jak on smurfuje.

Powiedział, że wyłącza sobie celownik i gra tylko pistoletami :D oraz zazwyczaj jak gra to daje dużo rad drużynie i stara się pomagać taktycznie a nie lecieć na kille.

Takich smurfów powinno być więcej.
  • Odpowiedz
@softenik: imo, smurfowanie właśnie na tym powinno polegać. Jak już się gra to tak, żeby gra była przyjemna dla wszystkich. Szkoda, że przygarnij silvera na wypoku mało popularne jest.
  • Odpowiedz