Wpis z mikrobloga

niektórzy stąd naprawdę muszą mieć jakieś kompleksy, jeśli boją się potrzymać przez chwilę damską torebkę i boją się, że to wpłynie na postrzeganie ich męskości ( ͡° ͜ʖ ͡°) #stulejacontent
  • Odpowiedz
jest jeszcze trochę miejsca dla moich jaj i szacunku do własnej osoby. Jeśli to byłby plecak, torba z zakupami, chodnik z przedpokoju, albo taboret od Babci Jadzi to bym to dzierżył choćby miało ważyć kwintal, ale torebki - NIGDY

@Afropolon: Gdzie są jaja w takim twardogłowym podejściu do zwykłej pierdoły? Dałeś się wyćwiczyć, że założenie na plecy jednego kawałka szmaty jest pedalstwem, a innego nie i nazywasz to szacunkiem do
  • Odpowiedz
@b4rnab4: nie mam z tym problemu, jak różowemu ciężko, to trzeba pomóc ;) a na zdanie trzecich stulejarzy mam po prostu wyje*ane; #gangsterka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

"ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną a p---a ze złotą kietą nadal jest p---ą" ( )
  • Odpowiedz
Pamiętajcie po wsze czasy - jaja to jaja, można je mieć albo nie. Jeśli jesteś mężczyzną - nie stracisz ich od niesienia przez chwilę torebki ku uldze własnej kobiety. A jeśli taki drobiazg sprawia, że je tracisz, to widocznie były maleńkie, kruche kuleczki, a nie żadne jaja.

@Elaviart: dokładnie... Np. taki gej Biedroń, ma większe jaja niż większość prezydentów miast, nie wspominając o posłach...
  • Odpowiedz
Pamiętajcie po wsze czasy - facet niosący torebkę kobiety jest tak męski jak Grodzka jest kobieca.

@Afropolon: czyli jeżeli nosisz torebkę to jesteś na tyle niepewny swojej męskości, że przeszkadza ci to? Zamiast pomóc swojej kobiecie wolisz jeszcze ją z----ć, że nosi za dużo gówna i niech sama sobie to tyra? Ucz mnie mistrzu co jeszcze mam robić by być tak męski jak ty xD
  • Odpowiedz
@b4rnab4: możesz się zatrzymać i potrzymać jej torebkę gdy wiąże buta, w innym przypadku nie można i jesteś ciotą. Taki jest poradnik prawdziwego mężczyzny.
  • Odpowiedz
  • 0
@b4rnab4: zawsze w swojej torebce/plecaku mam torbę na zakupy, coś takiego co nosiła Twoja była. mój niebieski to nosi, gdy wracamy z zakupów czy coś i nie widzę w tym nic złego. Z drugiego strony nie rozumiem jak różowe mogą to nosić zamiast normalnej torebki...
  • Odpowiedz
gdy dziewczyna mówi że jej ciężko

@b4rnab4: Ja się zawsze staram dobierać torebkę czy bagaż tak, żebym mogła poradzić sobie bez asysty, dlatego uważam, że skoro sama tam napakowała ciężaru to trudno, niech teraz nosi. Wyjątki:
1. Są tam twoje ciężkie rzeczy. W tym przypadku pomóż jej z ta torebką. Albo zabieraj z niej swoje klamoty.:)
2. Powiedziałeś jej, że idziecie na krótki spacerek... spacerek okazał się 3-godzinnym marszobiegiem, a
  • Odpowiedz