Aktywne Wpisy
Teuvo +24
cholerne pistacje
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
jak zjem kilka to nie potrafię się opanować i przerwać konsumpcji
zjadłem całe opakowanie 300g
a
kiszony_Pomidor +11
#kiciochpyta #podrywajzwykopem
@Afropolon: Gdzie są jaja w takim twardogłowym podejściu do zwykłej pierdoły? Dałeś się wyćwiczyć, że założenie na plecy jednego kawałka szmaty jest pedalstwem, a innego nie i nazywasz to szacunkiem do
"ja w różowym swetrze nadal będę mężczyzną a p---a ze złotą kietą nadal jest p---ą" (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Elaviart: dokładnie... Np. taki gej Biedroń, ma większe jaja niż większość prezydentów miast, nie wspominając o posłach...
@Afropolon: czyli jeżeli nosisz torebkę to jesteś na tyle niepewny swojej męskości, że przeszkadza ci to? Zamiast pomóc swojej kobiecie wolisz jeszcze ją z----ć, że nosi za dużo gówna i niech sama sobie to tyra? Ucz mnie mistrzu co jeszcze mam robić by być tak męski jak ty xD
@b4rnab4:
@b4rnab4: Ja się zawsze staram dobierać torebkę czy bagaż tak, żebym mogła poradzić sobie bez asysty, dlatego uważam, że skoro sama tam napakowała ciężaru to trudno, niech teraz nosi. Wyjątki:
1. Są tam twoje ciężkie rzeczy. W tym przypadku pomóż jej z ta torebką. Albo zabieraj z niej swoje klamoty.:)
2. Powiedziałeś jej, że idziecie na krótki spacerek... spacerek okazał się 3-godzinnym marszobiegiem, a