Wpis z mikrobloga

@robin135: Co za ignorant... Tyle to pewnie na fajki w 2 dni pewnie wydajesz co chcesz na swojego epepaierosa wydać, a pozniej chcesz tylko narzekac i mowic jakie to niedobre?
  • Odpowiedz
@robin135: bateria 360 mAh to śmiech na sali. Musiałbyś ładować 2 razy dziennie a dym byłby bardzo słaby co sprawia że stwierdzasz że te całe e-fajki to strasznie przereklamowana rzecz.
  • Odpowiedz
@Unikat: @beer_man: @spootnik: @Kaelthas: Dzięki, zobaczyłem że jest na promocji to pomyślałem że może się jakoś nada ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wonzki: w końcu jestem z Poznania, gospodarność przede wszystkim ( ͡° ʖ̯ ͡°), bardziej bym napisał 'co za laik...'

Myślę nad istickiem 30w albo 50w, ale chyba skłaniam się ku 30w, bo jest po prostu ciut
  • Odpowiedz
@robin135: Jeżeli na fasttech piszę "styled", to znaczy, że to podróbka. Są tam też orginalne. Nautilusa za taką cene się nie opłaca brać. Na e-dym.pl jest chyba troche taniej. Ja bym za 90zł kupił kayfuna v4 z edymu, albo dołożył i za 140zł kupić subtanka mini
  • Odpowiedz
@FlameVinci: Ten co dałem w linku to nie jest wersja mini? szkoda że na edymie nie ma nautilusów mini, a za to jak są na peleonie to isticki 30w tylko w kolorze srebrnym:P @Xaarkes2: Znalazłem, tylko tak sobie czytam że czas dostawy z Fasttechu to 2-3 tygodnie, no cóż, coś za coś.
  • Odpowiedz