@pesymista53: A to Cumplu, nie trzeba być romantykiem. Wystarczy być normalnym. Jak można być takim wulgarnym wobec osoby, na której Ci zależy, bądź w ogóle w stronę kobiety. Dla mnie to zawsze było nienormalne.
ak można być takim wulgarnym wobec osoby, na której Ci zależy, bądź w ogóle w stronę kobiety.
@souriss: Ale to nie o to chodzi. Czasami fajnie dodać pikanterii sytuacjom intymnym, poświntuszyć słowem... ale te słowa są tak prymitywnie i absurdalnie śmiesznie brzmią, że nic by z tego u mnie nie wyszło innego jak głośny śmiech xD
@souriss: wystarczy używać kuciapka ;) wulgarni ludzie także używają zdrobnień gdy chcą żeby było śmiesznie albo gdy podlizują się więc się nie zdziw że ktoś może się zmienić ;) kobiety to są strasznie naiwne :) ale faktycznie czasem u polskich żuli jest więcej kultury niż u gimbusa ;) Coraz więcej prymitywnych zachowań ale tak postępuje idiokracja. Zezwierzęcenie potwierdza teorię ewolucji ;) niektórzy cofają się w rozwoju jak widać a mamy
@Donk_von_Fisher: zachowujesz się jak rozpieszczone dziecko , może jakbyś miał takie coś i krwawił co miesiąc i miał bóle to byś inaczej to nazywał :) zostań ginekologiem napewno takie określenia spodobają się twoim 60-letnim klientkom ze śmierdzącymi moczem i grzybicą genitaliami ;)
@souriss: Ale to nie o to chodzi. Czasami fajnie dodać pikanterii sytuacjom intymnym, poświntuszyć słowem... ale te słowa są tak prymitywnie i absurdalnie śmiesznie brzmią, że nic by z tego u mnie nie wyszło innego jak głośny śmiech xD
źródło: comment_zIxhxZsR6OLGVx6IUGcmphpGFvxzmmbL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_T3GHKA78QmhQ1y8RP59Vd1FfvkMHBEgE.gif
PobierzPo trwającej godzinę rzezi Breivik wrócił w miejsce, gdzie chował się Polak. Choć Pracoń leżał na ziemi i udawał martwego, przestrzelił mu bark.