Wpis z mikrobloga

@tony_soprano: skoro słuchanie disco polo to też wyraz braku gustu chciałbym widzieć jak piszesz komentarze do takich ludzi

to zdjęcie to przeginka

no ok, wielu uważa tak jak ty, i spoko

ale co z tym chcesz/możesz zrobić?

bo bóldupienie nie ma sensu, zdjęcie prawdopodobnie powstało z takim zamierzeniem, więc coolface.png
@BrewNet: myślę, że napisanie "to zdjęcie jest bezguściem" i wyśmianie go na mirko wystarczy. A ludziom którzy słuchają muzyki discopolo napiszę, że nie wiem jak mogą to robić. #!$%@?, nie każda negatywna opinia to ból dupy. Większą aferę zrobiłeś o mój komentarz niż ja dałem #!$%@? o to zdjęcie.
@tony_soprano: nie robię afery, ale trochę śmiecham z ludzi którzy próbują mówić innym jakie zdjęcia są spoko a jakie nie

gdyby naprawdę cię to tak raziło pewnie być ukrył, czy wywalił osobę ze znajomych i zapomniał

no ale twoje święte prawo pisać co ci leży na wątrobie, i guess
@BrewNet: Ooo, jest i kolega @BrewNet - na czarnej, więc frustracje wyładowuje plusując komentarze mojego oponenta ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ale trochę śmiecham z ludzi którzy próbują mówić innym jakie zdjęcia są spoko a jakie nie

O czymś takim jak własne zdanie to ty słyszałeś? Wiesz, że panuje wolność słowa? Wiesz, że wolność słowa nie równa się bóldupie? Wiesz, że ludzie, którzy nie wrzucają zdjęcia z obciągania
@Aerials:

O czymś takim jak własne zdanie to ty słyszałeś? Wiesz, że panuje wolność słowa?

dlatego właśnie napisałem

no ale twoje święte prawo pisać co ci leży na wątrobie, i guess

natomiast

wolność słowa nie równa się bóldupie

zgadzam się, jednak zakładanie tematu o losowych ludziach którzy wrzucili fotke jakich jest miliard w internecie już może podpowiadać że ktoś bóldupł. Piszę to ponieważ panuje wolność słowa i takie jest moje zdanie
że ktoś bóldupł

@BrewNet: Ale pojęć to ty nie myl kolego.

łatwiej zczarnolistować niż prowadzić merytoryczną dyskusję, c'nie?

Meytoryczna to słowo klucz. Gdyby z tobą się dało, nie byłoby czarnolisto ;]