Aktywne Wpisy
Czy potrafi mi ktoś racjonalnie wyjaśnić czemu #dacia jest tak generalnie hejtowana na tym portalu? Jakie macie przesłanki za wyzywaniem i poniżaniem użytkowników akurat tej marki samochodowej? #motoryzacja
Jeżdżę dusterkiem z 2020r, silnik 1.0 tce (benzyna+lpg), jest to dla mnie niezawodny samochód, całkiem przyjemnie śmiga do max tych 120 km/h. 140km/h to już jest lekkie pocenie się, ale mi to nie przeszkadza, gdyż nie za często poruszam się autostradami. Samochód jest dosyć
Jeżdżę dusterkiem z 2020r, silnik 1.0 tce (benzyna+lpg), jest to dla mnie niezawodny samochód, całkiem przyjemnie śmiga do max tych 120 km/h. 140km/h to już jest lekkie pocenie się, ale mi to nie przeszkadza, gdyż nie za często poruszam się autostradami. Samochód jest dosyć

Larsberg +3
O tym wypadku usłyszała chyba cała Polska. Większość zobaczyło te zdjęcia wraku. I jestem teraz niezwykle ciekaw jaka będzie reakcja? Czy młodzi gniewni Beemiarze i im podobni którzy to widzieli wyjadą sobie jak gdyby nigdy nic na polskie drogi i nadal będą "#!$%@?ć z głową"? Czy ci ludzie są tak przekonani o swoich "umiejętnościach" że nie zmuszą ich takie obrazki do refleksji?
#wypadek #polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja #przemyslenia
#wypadek #polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja #przemyslenia

#bekazrozowychpaskow #bekazpodludzi #patologiazewsi #logikarozowychpaskow #slub
stulej prośba
no ok, wielu uważa tak jak ty, i spoko
ale co z tym chcesz/możesz zrobić?
bo bóldupienie nie ma sensu, zdjęcie prawdopodobnie powstało z takim zamierzeniem, więc coolface.png
gdyby naprawdę cię to tak raziło pewnie być ukrył, czy wywalił osobę ze znajomych i zapomniał
no ale twoje święte prawo pisać co ci leży na wątrobie, i guess
O czymś takim jak własne zdanie to ty słyszałeś? Wiesz, że panuje wolność słowa? Wiesz, że wolność słowa nie równa się bóldupie? Wiesz, że ludzie, którzy nie wrzucają zdjęcia z obciągania
Każda laska to robi, jak i facet podobne aktywnosci wykazuje. A robienie z siebie wielkiej dziewicy nie jest na miejscu.
dlatego właśnie napisałem
natomiast
zgadzam się, jednak zakładanie tematu o losowych ludziach którzy wrzucili fotke jakich jest miliard w internecie już może podpowiadać że ktoś bóldupł. Piszę to ponieważ panuje wolność słowa i takie jest moje zdanie
@BrewNet: Ale pojęć to ty nie myl kolego.
Meytoryczna to słowo klucz. Gdyby z tobą się dało, nie byłoby czarnolisto ;]