Aktywne Wpisy

alkoJezus +46
No to teraz się osrałem
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
Nie wiem co się o------o wczoraj około 19⁰⁰ i zaczynam się bać
Obudziłem się jakaś godzine temu i nie mogąc z powrotem zasnąć zacząłem bawić się telefonem. Wszedłem w WhatsAppa i okazało się że wczoraj, właśnie około 19⁰⁰ wysłałem sam do siebie bardzo dziwną wiadomość
Ostatnie co pamiętam z wczoraj to że zapuściłem podkast na YT koło godziny 17⁰⁰ i walnąłem się na wyrko i najpewniej zasnąłem
Obecnie
źródło: temp_file8372626651587661528
Pobierz
grav1 +61
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

w takim razie się nie dogadają. Bo Korwin nie zrzeknie się swoich przekonań żeby skręcać na lewo, a tym bardziej nie zrzeknie się władzy nad partią.
Zastanawiam się co zrobi Kukiz. Przecież nie dogada się z kimś z PO-PiS-SLD-PSL, a skumplowanie się z Solidarnością będzie przyznaniem się do systemowości (podobno walczy z układem po Magdalence - a przecież Solidarność brała w tym udział; może inne osoby
@voswetchAi: nooo chyba :) jak już coś piszesz to bądź tego pewny albo stwórz pozory pewności.
Struktury KNP były już dość rozbudowane, a po schizmie ( ͡° ͜ʖ ͡°) większość poszła za krulem.
Kukiz kogoś będzie musiał wybrać - oczywiste jest, że nie wybierze systemowej czwórki więc albo ktoś mu na szybko stworzy partię albo będzie się musiał z kimś dogadać.
chetnie bym poznal demografie partii korwin badz knp, bo ta druga ma ok 3-4 tys. wg roznych internetowych zrodel, co nie czyni jej zbyt potezna struktura, szczegolnie uwzgledniajac model wodzowski i doswiadczenie. glupie mikropartie w rodzaju demokraci.pl zbieraly po tysiac osob.
rozumiem, ze takie pocieszanki sa na reke jkm, ale w pare miesiecy da
Jednak PO i PiS to inna bajka - bo te partie nie powstały z gówna, a z podziału jednej partii. Kukiz to jeden człowiek - może na wzór Palikota (oby nie) zawojuje na jesień. Wszystko to gdybania.
coz, dyskutowali w innych warunkach. mozliwe nawet, ze sam kukiz uwierzyl przez moment w te
@voswetchAi: ok, nie z jednej partii, ale co innego jest gdy masz jedną osobę,