Aktywne Wpisy
Pesa_elf +297
Zaczynam nitkę z najbardziej przecenianymi artystami w Polsce. Tego jegomościa traktowano jak papaja bo umiał dobrze klaskać z orkiestrą i wszędzie go zapraszali jak jakaś wyrocznię.
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
#glupiewykopowezabawy #takaprawda #gownowpis #muzyka
mirko_anonim +76
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż
Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż
#heheszki #humorobrazkowy #kalkazreddita
Woman without her man will be nothing.
Woman - without her, man will be nothing.
Woman without her man, will be nothong.
@Khosm: jako punkt wyjścia. A dokładniej to widziałem na jakiejś lekcji angielskiego i koleś zaczął od pierwszego zdania i zapytał, gdzie powinny pójść znaki interpunkcyjne.
Zabić, nie wolno wypuścić.
Zabić nie wolno, wypuścić.
Twoja stara piła leży w piwnicy.
Lubię gotować, moją rodzinę i zwierzęta.
Lubię gotować moją rodzinę i zwierzęta.
kolejny przyklad:
"I helped my Uncle, Jack, off a horse"
vs
"I helped my Uncle Jack off a horse"
"NIE !
DOTYKAĆ"