Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +600
#korposwiat #pracbaza #big4 Młode roczniki są bardzo śmieszne. Dzisiaj '99 podszedl na open space do managera i powiedział ze albo pierwsze dwa tygodnia listopada będzie mieć wolne a potem home working do końca roku albo jutro rzuca wypowiedzenie xD. Pulsujących zawołam jutro z rozwinięciem sytuacji.
juzwos +766
A co powiesz w takim razie o Black Mirror?
@pieczywowewiadrze: druga część zdania nie wynika z pierwszej. Ze stwierdzenia, iż nie trzeba się wczuwać w atmosferę i poznawać nowych bohaterów nie wynika, że dana forma jest płytka i prosta.
to prawie jakby twierdzić że ksiązki to są dla podludzi bo za długa fabuła
#!$%@? seriale oglądałeś kolego
Lepiej?
No i prison break ogladalem chyba 2 sezony zanim zrozumialem jakie to glupie, uzalezniajace i nic nie wnoszace do zycia
i drugia myśl - film też są dla podludzi, czy już nie?
Dwa sezony prison break, czwarta planeta od slonca (kilka/kilkanascie odcinkow), wladcow much (w ramach codziennej porcji debilizmow w internetach ale losowe odcinki a nie ze czekalem specjalnie na to)
Czas na pisonbreak i czwarta planete uwazam za stracony... (Bardzo ciekawe byly ale nic nie wnoszace do zycia...)
Flimy mniej bo poznajac nowych bohaterow, nowe sytuacje ukladamy sobie w glowie schematy kto z kim
no i jak z tymi filmami?
Nie pale i uwazam to jako "rozrywke dla podludzi" nie dlatego ze palilem i mi nie smakuje tylko ze wiem ze to jest zle, nic nie wnosi i widze jak niszczy ludzi z mojego otoczenia...
@pieczywowewiadrze: i ta śmiała teza po obejrzeniu Włatcy Móch, czy kilku odcinków 3rd Rock from the Sun?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu