@Stulejarz__f23: zjadłem jajecznice z smażonym boczkiem, do tego kawał kiełbasy myśliwskiej, kawa z mlekiem zagęszczanym i też sie znakomicie czuje ( ͡°͜ʖ͡°)
@Stulejarz__f23: mam koleżankę, która potrafi przygotować takie pyszności bez mięsa, ze dla jej niebieskiego przejście na wegetarianizm nie byl problemem. Z lenistwa to zrobił. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Afropolon: lol, aż tak przeszkadza Ci co jedzą Twoi kumple, że ich skreślasz jeśli nie jedzą tego, co Ty? xD dobry z Ciebie musi być znajomy, serio. chyba, że tylko w necie taki odważny jesteś.
@SScherzo: Niechaj moi kumple jedzą sobie co zechcą, byle można to było nazwać jedzeniem - a ta definicja pomimo swych rozmiarów nie obejmuje wegetarianizmu. Stary Polski słownik niechaj będzie ci drogowskazem.
@Afropolon: jak najbardziej obejmuje. Twoja dieta nie jest jedyną słuszną. definicje wyssane z d--y mnie nie interesują. istnieje coś takiego jak zapożyczenie terminu zresztą.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#wegetarianizm #niebieskiepaski #zwiazki
Nie pisał bym wobec czego "kumpel" raczej degradacja do "znajomy ryj"
Stary Polski słownik niechaj będzie ci drogowskazem.
@Stulejarz__f23: coś mi tu k---a nie pasuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)