Aktywne Wpisy

Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową

mirko_anonim +42
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej
#zalesie #logikarozowychpaskow #dzieci #zwiazki
Czy tylko ja tak mam i czy tylko mnie to #!$%@?.
2 dzieci, wiek 16 miesięcy i 3,5 lat.
Dziecko złapie "przeziębienie"
No i droga zawsze wygląda u nas tak samo - droga obrana przez żonę.
1. Jedziemy na opiekę nocną i świąteczną
2. Lekarz przepisuje leki + antybiotyk.
3. Moja żona wykupuje leki
4. Zona niepodaje tych leków bo ten doktor z opieki nocnej

uwielbiam taką #bekazlewactwa
(。◕‿‿◕。)
1. NIE KUPUJ KOSZULEK Z CHIN CZY BANGLADESZU BO WYKORZYSTUJĄ DZIECI
2. HURR DURR BURR
3. brak zamówień na koszulki
4. dzieci tracą prace
5. dzieci nie mają piniondzów na jedzenie
6. dzieci umierają z głodu
6. lewak miszyn akompliszd
#lewactwo #lewackalogika
podpowiem
@RPG-7: Właśnie dlatego nie kupuję. Mnożą się jak króliki, jakoś trzeba z tym sobie poradzić.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Epoche:
Już wysłałeś im pieniądze na pomoc czy pozbawiasz ich pracy prowadząc do śmierci głodowej z braku środków do życia?
Wolny rynek ich pozbawia bo dopuszcza wycenę tak niską ich pracy, wykorzystując ich beznadziejną sytuację że skłonni są "dobrowolnie" robić 20 dolarów miesięcznie. Oni dostaja kilkanascie centów, czyli poniżej złotówki za robocizne a koszula czy płaszcz reserved jest następnie sprzedawany za 100-400zł. Szukanie "frajerów", a tak naprawde ludzi mających pecha że urodzili się w danej rodzinie w danym miejscu na ziemi, których sytuacja życiowa zmusza do podjecia takiej wyzyskującej pracy
Również uważam, że to trochę szukanie frajerów, ale nie mam żadnego wpływu na tak wielkie korporacje, a także nie mam na to czasu bo interesuje mnie moje życie i
Następnym razem kiedy będę sobie kupował wytworzone na Wschodzie szmatki myśl, że moim zakupem przyczyniam się do poprawy życia szerokich mas ludności zostanie zastąpiona myślą, że gdzieś na świecie własnie jakiś lewak właśnie puchnie z nienawiści, że wolny handel i kapitalizm wbrew jego dogmatom świetnie się spisują :).
Tutaj widać jak doskonale ich uratowałeś - http://stooq.pl/q/?s=lpp&c=mx&t=c&a=ln&b=0