Aktywne Wpisy

heksengerg +312
Jeszcze Air Fryer i odkurzacz marki Dyson.
#onet
#onet
źródło: temp_file7562512892753440104
Pobierz
urwis69 +497
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ

źródło: comment_wRwRN2iJRKWRa5vaa1O6COMawBVRX6P2.jpg
Pobierz@CyrekLax: Wiara mając małe dzieci jeździ szybko autem, pali p-------y czy chleje wódę, od tego też można paść. Sam fakt wzięcia udziału w ustawce niczego nie przesądza. Poza tym to co się wydarzyło w Knurowie nie było żadną ustawką. Winne są obie strony, człowiek zginąć na pewno
@pwone: Tutaj zgadzam się z Tobą w 100%. Tylko branie udziału w bójce na siłę, pchanie się przed szereg w walce o nic to najgłupszy z tych wszystkich sposobów. Nie jestem ekspertem, nie wiem czy działania policji były bezbłędne. Ale nie można łamać zwykłych praw moralnych, bo nawet nie chodzi tutaj o zakazy
@ajuto00: A kraj traci patologię.
Dostał kulkę a mógł dostać kosę od "kibica" przeciwnej drużyny.
@Dj_Lysol: Próbowałeś wypowiedzieć to zdanie jednym tchem czy kibolski kodeks Ci zabrania? ( ͡° ͜ʖ
@Dj_Lysol: mialam nieprzyjemność poznać osobiście tę patologię. Teoretycznie wyszli na ludzi (dlatego miałam z nimi kontakt w ogóle) ale we łbie dalej zezwierzęcenie. Jedno przyznam - świetnie zachowują pozory dopóki nie zaczną wypowiadać się o swoim hobby.
Jaka ustawka??? Człowieku.. Grupa kilkunastu naprutych kiboli biegnie w stronę kilkunastu / kilkudziesięciu gości stojących za płotem, równie naprutych pod wpływem spontanicznego przelania w----u z obu stron. Rzeczywiście ustawka pełną gębą. Co najwyżej rozhuśtali by trochę ten płot, zanim kordon policji się nie zwiększył albo zanim by nie dostali czymś w łeb lecącym z tej "trybuny". W tym momencie policja zaczyna strzelać. Spowodowało to, że w zasadzie wszyscy "oprawcy"
Ale pewnie, weź mi dalej znajduj różnice pomiędzy ustawką a zwykłym n------------m.