Jakim trzeba być przyjebem żeby łazić na ustawki, mając małego synka. Tak mi szkoda chłopca, na pewno cała patolka koło niego wmawia mu teraz że tata robił dobrze, a policja to chuje...
Jak mało trzeba mieć wyobraźni, żeby nie brać pod uwagę tego, że podczas ustawki można przypadkowo dostać w cymbał na tyle, żeby zginąć?
@CyrekLax: Wiara mając małe dzieci jeździ szybko autem, pali p-------y czy chleje wódę, od tego też można paść. Sam fakt wzięcia udziału w ustawce niczego nie przesądza. Poza tym to co się wydarzyło w Knurowie nie było żadną ustawką. Winne są obie strony, człowiek zginąć na pewno
Wiara mając małe dzieci jeździ szybko autem, pali p-------y czy chleje wódę, od tego też można paść.
@pwone: Tutaj zgadzam się z Tobą w 100%. Tylko branie udziału w bójce na siłę, pchanie się przed szereg w walce o nic to najgłupszy z tych wszystkich sposobów. Nie jestem ekspertem, nie wiem czy działania policji były bezbłędne. Ale nie można łamać zwykłych praw moralnych, bo nawet nie chodzi tutaj o zakazy
zdecydowana większość ludzi którzy walą stereotypami w kibiców to najzwyklejsze cioty, takim ludziom nie zamierzam niczego tłumaczyć, bo normalni ludzie poznają mniej lub bardziej kibicowski swiat kiedy dostają, wielu z nich może mieć nawet w dupie mecze i nigdy się nie bić ale pewne cechy pozostają na zawsze i to jest bardzo ważne
@Dj_Lysol: Próbowałeś wypowiedzieć to zdanie jednym tchem czy kibolski kodeks Ci zabrania? ( ͡°͜ʖ
Ale mnie bawią te internetowe p---y nie znajace klimatu trybun i kibicowskich zasad, które swoje przemyślenia opierają na tym co powiedzą w tv. Nawet mi was nie żal.
@Dj_Lysol: mialam nieprzyjemność poznać osobiście tę patologię. Teoretycznie wyszli na ludzi (dlatego miałam z nimi kontakt w ogóle) ale we łbie dalej zezwierzęcenie. Jedno przyznam - świetnie zachowują pozory dopóki nie zaczną wypowiadać się o swoim hobby.
@Dj_Lysol: no bo jak się wchodzi na mecz to trzeba pluc i wycierać buty o flagę tu chyba była mowa o Lechu poznań, potem drzec mordę na stadionie i chwalić się jak to się udało wnieść p--o i race a na koniec łazić n-------m po mieście. Genialne hobby. Dla zwierząt.
@Mysiunia_: to o fladze to pierwsze slysze. co do darcia mordy to co jest w tym zlego? jeden woli posiedziec przed tv, drugi posmigac na rowerze a trzeci wyładować sie na stadionie. p--o na wielu stadionach mozna kupic legalnie wiec nawet nie trzeba wnosic, po miescie co tydzien chodzi masa n--------h ludzi. ogolnie w wypowiedziach o kibicach 90% to generalizowanie i opieranie sie na stereotypach.
Jaka ustawka??? Człowieku.. Grupa kilkunastu naprutych kiboli biegnie w stronę kilkunastu / kilkudziesięciu gości stojących za płotem, równie naprutych pod wpływem spontanicznego przelania w----u z obu stron. Rzeczywiście ustawka pełną gębą. Co najwyżej rozhuśtali by trochę ten płot, zanim kordon policji się nie zwiększył albo zanim by nie dostali czymś w łeb lecącym z tej "trybuny". W tym momencie policja zaczyna strzelać. Spowodowało to, że w zasadzie wszyscy "oprawcy"
@chanzo: Nie rozumiesz, że dyskusja nie jest o tym czy policja wykonała wszystkie procedury? Tylko o tym, że ojciec małego chłopca idzie się n---------ć zamiast go wychowywać, co kończy się tragicznie. Gdyby nawet nie dostał tą gumową kulką, to mógłby oberwać krzesełkiem, kamieniem, albo po prostu trepem na głowę. Na c--j się pytam?! Ale pewnie, weź mi dalej znajduj różnice pomiędzy ustawką a zwykłym n------------m.
@CyrekLax: Wiara mając małe dzieci jeździ szybko autem, pali p-------y czy chleje wódę, od tego też można paść. Sam fakt wzięcia udziału w ustawce niczego nie przesądza. Poza tym to co się wydarzyło w Knurowie nie było żadną ustawką. Winne są obie strony, człowiek zginąć na pewno
@pwone: Tutaj zgadzam się z Tobą w 100%. Tylko branie udziału w bójce na siłę, pchanie się przed szereg w walce o nic to najgłupszy z tych wszystkich sposobów. Nie jestem ekspertem, nie wiem czy działania policji były bezbłędne. Ale nie można łamać zwykłych praw moralnych, bo nawet nie chodzi tutaj o zakazy
@ajuto00: A kraj traci patologię.
Dostał kulkę a mógł dostać kosę od "kibica" przeciwnej drużyny.
@Dj_Lysol: Próbowałeś wypowiedzieć to zdanie jednym tchem czy kibolski kodeks Ci zabrania? ( ͡° ͜ʖ
@Dj_Lysol: mialam nieprzyjemność poznać osobiście tę patologię. Teoretycznie wyszli na ludzi (dlatego miałam z nimi kontakt w ogóle) ale we łbie dalej zezwierzęcenie. Jedno przyznam - świetnie zachowują pozory dopóki nie zaczną wypowiadać się o swoim hobby.
Jaka ustawka??? Człowieku.. Grupa kilkunastu naprutych kiboli biegnie w stronę kilkunastu / kilkudziesięciu gości stojących za płotem, równie naprutych pod wpływem spontanicznego przelania w----u z obu stron. Rzeczywiście ustawka pełną gębą. Co najwyżej rozhuśtali by trochę ten płot, zanim kordon policji się nie zwiększył albo zanim by nie dostali czymś w łeb lecącym z tej "trybuny". W tym momencie policja zaczyna strzelać. Spowodowało to, że w zasadzie wszyscy "oprawcy"
Ale pewnie, weź mi dalej znajduj różnice pomiędzy ustawką a zwykłym n------------m.