Wpis z mikrobloga

@Musiek_: Nie oglądam ich ale najlepszy film był wtedy jak dwóch czy trzech z nich poszło na badanie teścia, jednemu wyszedł wynik cholernie grubo ponad zakres i na filmie ze słodką miną, że on nie wie dlaczego tak jest i w ogóle do lekarza to chyba trzeba iść XDXD. A pod filmem ktoś ich zaorał w komentarzu udowadniając, że kupowali sterydy na Allegro. XD
  • Odpowiedz
@Sudokuu: Robur i Owca na sucho
@Budka_dla_ptakow: Chodzi o pączka, sam przyznał się do brania prohormonów więc nie jest czysty. Zobacz jak ten robur trzyma michę i kalorie liczy, on żyje tą siłownią więc efekt jak najbardziej do osiągnięcia.
  • Odpowiedz
@Musiek_: Szukaj pod tym filmem. Ktoś ładnie ich zaorał. Pokrótce - sprzedawali jakieś koszulki na Allegro z logiem WK czy inną pierdołą, ten ktoś wszedł potem na to konto z którego sprzedawano i sprawdził jakie komentarze wystawiano z niego. I natrafił na jakąś aukcję sterydów czy tak prohormonów, nie pamiętam, i tam komentarz WK jako kupującego coś w stylu "transakcja przebiegła pomyślnie pozdrawiam".
B.....w - @Musiek_: Szukaj pod tym filmem. Ktoś ładnie ich zaorał. Pokrótce - sprzeda...
  • Odpowiedz
@Fitster: Myslalem przez dlugi czas ze dziku na sucho (znaczy do czasu gdy na reversa wchodzil) no ale jednak tej kwadratowej mordy nie da sie ukryc xD przy takim facie jaki ma powinien miec szczurowaty ryjek jak ponczu na koniec redukcji. Zreszta widac to na focie, po lewej niski fat, normalny ryj, po prawej fat podobny a morda spuchnieta :D
  • Odpowiedz
@Musiek_: to ich zapewnianie o naturalnosci juz mnie jakis czas temu przestalo smieszyc a zaczelo tylko w------c :/ ile mozna ludziom wciskac taki kit, kazdy kto chociaz troche cwiczyl wie co mozna naturalnie a co nie. tylko ze polowa ich widzow nawet nigdy nie trzymala sztangi w rekach.
  • Odpowiedz
@dwanadziesiec: wiem też to zauważyłem. Kumple mi mówili że jestem bardzo podobny do Ponczka i temu zacząłem ich śledzić ale też to widzę. Ostatnio nawet jak martwy robiłem z kolesiem to podbił i mi mówi że wyglądam jak Ponczek tylko chudszy bo 182/75:D
  • Odpowiedz
efekt jak najbardziej do osiągnięcia

@Fitster: xDDDD
Takie rzeczy wmawiaj gimbusom, a nie ludziom, którzy już jakiś czas dźwigają i doskonale wiedzą, co można zrobić z apteką, a co bez. Jak ktoś przez jakiś czas jako-tako sobie radził, a nagle w pół roku +10 kilo mięcha i forma życia, to sorry, ale trzeba być idiotą, żeby nie zauważyć, że coś poszło w tle.
  • Odpowiedz
@wspolrzednebiegunowe: @caffeineaddict: Zapraszam do przeczytania tak samo jak do wywiadu z kulturystami ze stanów. Jeśli jesteś w stanie zmieścić ilość kalorii i makrosów w 2-3 posiłkach to możesz tak jeść.
Kulturyści nie są w stanie zmieścić takiej ilości kalorii w 2 lub 3 posiłkach dlatego jedzą 7 i więcej.

Oczywiście znajdzie się masa osób bez doświadczenia które będą próbowały obalić tą teorię tak jak wy.
Nie neguję tej
  • Odpowiedz