Wpis z mikrobloga

@crejzus: i tak i nie, jeżeli ty szukasz klientów to i januszom którzy kupiliby stronę za 99zl też sprzedasz tą za 1000 zł. Wszystko zależy od umiejętności sprzedaży i kreowania potrzeby.
@devPie: I jeszcze to szczucie cycem w miniaturze... ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do takich konkurentów trzeba przywyknąć i nauczyć przebijać ich jakością oraz mierzyć w klientów, którym na tej jakości zależy :)
o, widzę fajna oferta na outsourcing ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Jurigag: Ty się nie śmiej, ja się poważnie zastanawiam czy by tej setki nie wysępić i żeby nie "zaprojektowali" i pocięli mi layout a resztę to bym już sobie sam mógł zrobić :D W sumie to tanio a zaoszczędziłbym trochę czasu
@devPie ból dupy wycieka z ciebie razem z zawiścią. Praca w it ma sens tylko wtedy, jeśli człowiek szybko się rozwija, by jak najszybciej przestać mieć do czynienia z takimi klientami. Wtedy shit-designerōw ma się w dupie.
Ty to przeżywasz, więc widocznie jeszcze ci daleko do tego. Dla mnie oni od dawna nie istnieją.
@Krzeslo_Komora: Czy ja to przeżywam? Wrzuciłem to dla beki, Ty to zacząłeś przeżywać jakby Ci osoba tworząca aukcję zabrała tych 10 klientów którzy kupili tą "stronę". Ja w przeciwieństwie do wypokowych programistów siedzę w tym praktycznie tylko dla zabawy, mi wystarczą podstawy wymagane do testowania tego, co Wy napisaliście. Kto tu ma ból dupy, powiedz mi?

Zresztą, co ja się będę z debilem, dla którego czytanie z zrozumieniem jest problemem. #