Wpis z mikrobloga

@pawlo74 W portfelu 1Ar9B... zostanie wartość poniżej standardowej opłaty, widocznie zdecydowana większość minerów odrzuca takie tranzakcie. Zazwyczaj takie resztki są dodawane do opłaty. Widocznie ktoś korzystał z jakiegoś starego klienta.
Widocznie ktoś korzystał z jakiegoś starego klienta.

@lionbest: to był portfel na komórce blockchain.info nigdy wcześniej nie było takiej akcji. Potwierdzą kiedyś w końcu czy nie ? Jak to się skończy ?
Jest odpowiedź od obsługi blockchain.info

Transactions are generally accepted or rejected around 48 to 72 hours from the time of creation.

czyli od 2 do 3 dni teraz trza czekać :(
Ach te instant przelewy w dowolne miejsce swiata ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@xrn51: a to zapewne mówisz jako ten rzekomo jawny poplecznik bitcoina ( ͡° ͜ʖ ͡°) pozwól, że Cię zmartwię. Nic mu nie zaszkodzi przetrwał już nie takie rzeczy i przetrwa dużo gorsze. Ten argument jest tak głupi jak wszystkie argumenty przeciwników ( ͡° ͜ʖ ͡°)

a taki podobno znawca bitcoin jesteś a pytanie rodem z przedszkola

@Morfeus: ja nigdy nigdzie nie napisałem, że jestem znawcą a jak Ty to mi wmawiasz to znaczy, że nie tylko po angielsku ale i po polsku nie umiesz czytać.
@pawlo74: Doszedłem dlaczego miałeś problemy z tą transakcją

Od wersji bitcoin core 0.8.2 na domyślnych ustawieniach klient nie zamieszcza w bloku outputów mniejszych niż 546 satoshi. Ponieważ bardzo mała część minerów ma to ustawienie zmienione, czas potwierdzenia tego typu transakcji jest bardzo długi