Aktywne Wpisy

ComeByN +627
Cześć, zaginął mój kolega Paweł, proszę o zaplusowanie dla zasięgu.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
Zaginął PAWEŁ FRĄC 🚨31 LAT🚨
Paweł mieszka w Świdniku, ostatni raz miał kontakt z rodzina 19.10.2025r. Mężczyzna miał wrócić z Radomia do domu w Świdniku około godziny 20:00.
Od tamtego czasu telefon jest nieaktywny a on sam nie powrócił do miejsca zamieszkania.
źródło: 565676245_803953275571798_1132017523464764666_n
Pobierz
Srasklacz +130
źródło: 1000011164
Pobierz

Niestety, ale na nagrywanie wideło nie mam czasu. Ale ale, jako, że uczę jedną osobę programowania, zaraz będę pomagać też drugiej, to temat ciągle żywy. Mam zalążek mam, początek taki. Trzy artykuły xD Na razie to wersja pre beta, draft taki. Doszedłem do hello world. I teraz widzę taką przyszłość:
1. odesłać ziomów do innych materiałów, niech się poduczą i wtedy wrócą.
2. Jak wrócą, to przydadzą im się bardziej zaawansowane tematy, na które będę pisać.
Mam parę tematów na oku, ale tutaj ogromna do Was prośba. Jeśli macie pomysły na tematy artykułów, dajcie mi znać :)
Obiecuję się przyłożyć do tematu i pisać ~1 art na poziomie tygodniowo (to, co jest obecnie, zostało napisane w 2 dni)
Tera linki:
Przewodnik, wersja produkcyjna
Repo na githubie
pomysły na tematy artykułów
#wtfpython - tag do obserwowania
wołam proszących o zawołanie i tych, których to może zainteresować. Jeśli kogoś niepotrzebnie krzyknąłem - przepraszam
@nie_bede: @JURCZ91: @JURCZ91: @szklane_kapcie: @wojtek656: @pllankton: @DanielTakiJelen: @AlfaMenel: @dunkey: @jaras2: @besiaczek: @haussbrandt: @navaro: @PonuryWonsz: @ThreeLeggedCrow: @Ddddddd: @AceTM: @vlxksvndxr: @TheMiM: @Stonis: @dire: @farbadookienn: @Zloo: @peterek93: @meciasek: @harnas00: @Precypitat: @cottoneyedjoe: @kruszyniasty: @Kontestator: @wypokowicz: @Life_will_kill_ya: @Spisssek: @stoprocent: @cruc: @UkrytaOpcjaHajducka: @biczek: @mamapoth:
#wtfpython #programowanie #naukaprogramowania #python
@peterek93: nie są xD
Komentarz usunięty przez autora
@Spisssek: lol, nie. #tylkodzienny
Napisz coś o stosie. I przy okazji o kolejce.
0. Wymyślasz jakiś mały projekt co coś robi, w którym dany wzorzec miałby optymalne zastosowanie (jakiś przykład z pracy lub jakikolwiek komercyjny).
Myślę, że dałoby radę ogarnąć jakiś mikro projekt, łączący kilka lekcji. W dużym byłoby za dużo kodu, który nic nie wnosi.
+ programowanie probabilistyczne