Wpis z mikrobloga

Pojazd po papieżu - hehe, no co tam ciemnogrodzianie opamietajcie sie, cenzopapa hehe, wolnosc slowa, co takie oburzenie omujborze obrazajopapieza.

Pojazd po Bartoszewskim - jak śmiecie obraźać wielkiego polaka patriote ! Do piet mu nie dorastacie, same sfabrykowane oszczerstwa, on jest niemal świętym ! Nie wolno nic złego o nim mówić, kto go krytykuje podpala Polske.

lewacka HIPOKRYZJA jest lewacka

#lewackalogika
#4konserwy
#neuropa
#2zdrajcy
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Laserade: nie oczekuj logiki od lewaka.
Po pierwsze zazwyczaj uczą jej na studiach, a większość z nich jeszcze nie jest na tym etapie życia. Nieliczni są na pierwszym roku.
Po drugie jest sprzeczna z ich ideologią.
  • Odpowiedz
@relik39:

no, zwłaszcza, że najczęściej ci wyśmiewający papaja cisną również z Bartoszewskiego

Przykladowo ? Wymien z nickow, bo ja z tego co widzialem to glownie lewacy wysmiewali pierwszego i wynosza na
  • Odpowiedz
Po pierwsze zazwyczaj uczą jej na studiach, a większość z nich jeszcze nie jest na tym etapie życia.

@goompas: Ojej, to już uniwersytety nie są wylęgarnią lewactwa? Teraz po prawica jest wykształcona a lewica nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Epoche: lewica jest "krzdałcona" na uniwersytetach humanistycznych w socjologiach, filologiach i gender studies.
Dlatego potem drą ryje "wincyj zasiłkuff", pan daj, wyzsze place minimalne itp.

Na uczelniach przedmiotow scislych ilosc lewactwa drastycznie spada
  • Odpowiedz
@Laserade:
No tak, tak prawaczku mój ty kochany. W drugąp stronę na pewno w ogóle nie ma takich samych hipokrytów, którzy z jednej strony będą bronić prawa do "krytyki" Bartoszewskiego, a z drugiej za powiedzenie czegoś o papieżu najchętniej stawialiby przed sądem za obrażanie uczuć religijnych. Wcaaaaaaaaale nie ma takich ludzi. :)

No ale jakiego intelektualnego poziomu można się spodziewać po bezmyślnym lemingu, który łyka bajeczki o "siostrze Bartoszewskiego," która
  • Odpowiedz
@Laserade:

ja moge mowic tylko za siebie i albo mozna krytylowac obu albo zadnego, wg mnie mozna obu.

A to ciekawe biorąc pod uwagę, że nie podając żadnych konkretnych przykładów wziąłeś sobie całą zbiorowość "lewaków" i zacząłeś po nich jechać jako po hipokrytach i ludziach głupich, bo ktoś śmieje się z papieża, a broni Bartoszewskiego.

A lemingow to szukaj wsrod hipokrytow swojego pokroju.

jw. W tym momencie to ty jesteś
  • Odpowiedz
@lowca_chomikow: nie jestem m.in. dlatego ze prawica nie twoerdzi ze generalizowanie i stereotypy sa złe i biora sie znikad.

Ponadto, nie oszukujmy sie - masa lewakow robila zarty z papieza. I masa lewakow niedawno bronila Bartoszewskiego. Wielu z robiacych to i to sie pokrywalo jako te same osoby.
Raczej nie jestes w stanie temu zaprzeczyc.

Ja papieza nie bronilem (ateista tutaj here), wiec za siebie mowie, ze nie podpadalem
  • Odpowiedz
@Laserade:

nie jestem m.in. dlatego ze prawica nie twoerdzi ze generalizowanie i stereotypy sa złe i biora sie znikad.

Ale jak napisałem, że prawica robi to samo w drugą stronę to bronisz ich pisząc, że ty tak nie robiles, a możesz odpowiadać tylko za siebie. Masakra jak bardzo można być hipokrytą i tego nie widzieć, albo nie chciec sie przyznać.
  • Odpowiedz