Jak zsynchronizować iPoda z iTunes bez utraty danych? Sformatowałem dysk i teraz niby od nowa muszę wgrywać na odtwarzacz wszystko. Można jakoś to obejść? Byłbym wdzięczny.
@sentis77: ale gdzie sformatowales dysk? W ktorym urzadzeniu, komputerze czy ipodzie? Jak wylaczysz synchronizacje w preferencjach itunes to nic ci nie usunie
@TSoprano: Dobry program, zgrałem to co chciałem, ale mam problem z dwoma utworami. Są pokazane na liście w iPodzie, ale jak chcę je odtworzyć to nie odtwarza i odtwarza kolejny utwór. Mam też z jednym utworem taki problem, że odtwarza mi ten kolejny z podpisem jego, dopiero jak nacisnę w prawo (kolejny utwór),a potem wstecz to odtwarza ten co chciałem. Pomożesz?
@TSoprano: Co konkretnie należałoby zrobić? Są w formacie mp3 jak inne. Myślę, że to bardziej wina programu niż iTunes, bo wszystko mi działało przez iTunes, no ale trudno. Zmiana nazwy nic nie dawała.
@TSoprano: Ok, dzięki za pomoc. Myślałem, że może wiesz jak sobie poradzić inaczej z tym problemem niż inny plik zapisać, no ale trudno. Dzięki za powiedzenie o programie!
@TSoprano: A jeszcze mam pytanie, bo wszędzie prawie jeden obraz albumu mi się zapisuje w nowo dodanych utworach. Da się to jakoś zmienić innym sposobem niż usuwanie z każdego utworu ręcznie? No i może wiesz jak zrobić, żeby więcej się tak nie robiło?
#ios #ipod #apple #pytanie
źródło: comment_izCsVf1LksEVPhWJslntZc4uZ4NRNS2Y.jpg
Pobierz