Kurde coraz bardziej się wkręcam w tego CSa. Tak jak kiedyś kupiłem go i stwierdziłem że to totalne gunwo, tak jak z miesiąc temu zacząłem grać, to teraz dzień bez meczyku to dzień stracony ( ͡°͜ʖ͡°). Skill też się znacznie poprawił. Na początku w ogole strzelanie na pałę, nie ogarnianie recoila, tak teraz jest lepiej ale i tak przeciętnie xD Screen z ostatniego meczyku. ------------------------------- Oczywiście nasłuchałem się tekstów w stylu "Los Could U give me link to Your wh" etc. etc. -,- Najbardziej w---------a rzecz w całej grze... #csgo
@pazdzioch564: Cheaty, cheaty które wmawiają, że są smurfami, p------e updatey itd. To, że ktoś Cie nazywa cheatem to jedna z najmniej przeszkadzających rzeczy w tej grze.
@diarrhoea: Tzn mnie bardziej denerwuje mentalność tych ludzi. W tym meczu się p-----------ł ten |SEQU|, który jak widać był najgorszy w całym meczu. Jemu nie idzie to musi się powyżywać
@lazerovsky: Jeżeli by nie spamował gadaniem, i normalnie się komunikował to to pierwsze. Są tacy co nie mają mikro i nie dają w ogole info... Albo mają tylko nie używają
@pazdzioch564: xD aha, czyli srasz na nich, ale podnosi Ci to ciśnienie? Ty widzisz co ty wlasnie napisałeś? Swoja droga, im wyżej, tym gorzej z mentalnością.
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
-------------------------------
Oczywiście nasłuchałem się tekstów w stylu "Los Could U give me link to Your wh" etc. etc. -,- Najbardziej w---------a rzecz w całej grze...
#csgo
źródło: comment_R2AGGXvrHhSRgGbfOtqToAWSwLEOn60W.jpg
PobierzAlbo mają tylko nie używają
Swoja droga, im wyżej, tym gorzej z mentalnością.