Aktywne Wpisy

PurpleHaze +4
źródło: 20251223_062245
Pobierz
Wrrronika +49
Koniec tego dobrego
Dobłanoc
Dobłanoc
źródło: 1000067358
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 20251223_062245
Pobierz
źródło: 1000067358
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Przy okazji moglibyście polecić kursy czy książki? Najlepiej w języku polskim.
#programowanie #informatyka #rozowepaski #pytanie
@mala_rybka: albo programiści, albo #php, zdecyduj sie...
@Proxima_Centauri: Więc POCZĄTKUJĄCY będzie idealny na samym początku, żeby załapać podstawy, a potem może przecież przejść na następny poziom
ja proponuje uczyć się dalej i nie pytać o takie rzeczy bo jest duża szansa że się zniechęcisz po tym jak się dowiesz ile jest rzeczy do ogarnięcia
#hipokryzja
@wzr1one: chodzi mi o kurs na poziomie początkującym, bez podstaw ani rusz.
@mala_rybka: @edgar_k zatrzymał się po prostu na PHP 3.x
@mala_rybka: taki żart. Serio, nie widze sensu dla którego ktoś miałby się uczyć PHP obecnie. Jest mnóstwo lepszych, bardziej perspektywicznych rozwiązań, a większość "programistów PHP" ryje tak naprawde w HTMLu/JSie od czasu do czasu przepisując po raz miliardowy jakiegoś CRUDa..
@edgar_k: podczas ostatniej rozmowy o pracę (marketing internetowy) pytano mnie o php, wywnioskowałam, że jego znajomość byłaby atutem.
@Krs90: tak samo jak do pracy w magazynach i fabrykach na tasme. O czymś to świadczy?
@mala_rybka: bo "przy okazji" pewnie jest. A że wiekszosc "marketingu internetowego" to operowanie na gimbosystemach pisanych w PHP, to wszystko pasuje idealnie..
@mala_rybka: Ja obecne praktycznie od zera zaczynałem naukę PHP, nie jest jakiś bardzo łatwy i trochę trzeba posiedzieć.
@Krs90: o tym samym o czyms swiadczy duza liczba potrzebnych pracownikow do fabryki. Ze potrzeba roboli, ot i tyle, i ze taniej jest ich zatrudniac niz np. zautomatyzowac proces.
Dlaczego chinska gospodarka jest taka potezna? Bo byla tania, bardzo tania, a teraz swiat sie od tego