Hej Mirki, mam problem z moim laptopem. otóż, jakiś czas temu coś instalowałem z dysku wirtualnego: ściągnąłem Daemona, zrobiłem co trzeba i go usunąłem używając Revo Uninstaller. dopiero po jakimś czasie zorientowałem się, że mam dodatkowy napęd wirtualny, z którym nie jestem w stanie nic zrobić.
i teraz pytanie do Fachowców w tej dziedzinie ( ͡°͜ʖ͡°) Co zrobić żeby ten wirtualny dysk usunąć?
Próbowałem zrobić to przez Manager Urządzeń: znalazłem go, odinstalowałem i wyłączyłem, ale po ponownym włączeniu komputera dysk wraca. Żaden ze znanych mi programów też nie widzi tego dysku i nie mogę go w żaden sposób użyć. ( ͡°ʖ̯͡°)
@woyteczek: cos takiego jeszcze znalazlem na jakims forum ale nie wiem czy pomoze
1. Uninstall DTLite. 2. Download appropriate SPTD installer from Disc-Tools.com. 3. Run it and click "Uninstall" to uninstall SPTD driver. 4. Install DTLite and check
Hej Mirki, mam problem z moim laptopem. otóż, jakiś czas temu coś instalowałem z dysku wirtualnego: ściągnąłem Daemona, zrobiłem co trzeba i go usunąłem używając Revo Uninstaller. dopiero po jakimś czasie zorientowałem się, że mam dodatkowy napęd wirtualny, z którym nie jestem w stanie nic zrobić.
i teraz pytanie do Fachowców w tej dziedzinie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co zrobić żeby ten wirtualny dysk usunąć?
Próbowałem zrobić to przez Manager Urządzeń: znalazłem go, odinstalowałem i wyłączyłem, ale po ponownym włączeniu komputera dysk wraca.
Żaden ze znanych mi programów też nie widzi tego dysku i nie mogę go w żaden sposób użyć. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#corobicjakzyc
tak to wygląda. w Daemonie nie mogę z dysiem E zrobić nic, ani zamontować tam coś, ani ten dysk usunąć.
źródło: comment_pUah2gjLNr9Y2X3SCYiirn4KMDbJuB0x.jpg
Pobierz1. Uninstall DTLite.
2. Download appropriate SPTD installer from Disc-Tools.com.
3. Run it and click "Uninstall" to uninstall SPTD driver.
4. Install DTLite and check
EDIT:
dopiero trzecia wersja SPTD zaczęła działać