Wpis z mikrobloga

Pisałem wcześniej, że idę przetestować #xiaomi Yi do lasu no i poszedłem (a w zasadzie pojechałem na #rower), trochę późno (ten materiał chyba ok 18.00 nagrany), więc słońce nie było idealne, ale cóż :P
Filmik nie był edytowany, jedynie przycięty.

Mocowanie na kierownicy (mam też nagranie z podkowy widelca, ale tam nie ma amortyzacji i strasznie trzącha).

W przyszłym tygodniu skoczę na tę trasę jeszcze raz, wgrałem customowy firmware z bitrate 30kbps, zobaczymy czy się poprawi nieco jakość.
To jest nagrane na nowym firmware 1.09 (warto zauważyć, że w ostatnich sekundach słychać muzykę, którą ja ledwo słyszałem, dochodziła gdzieś z oddali, być może poprawili dźwięk)
#rower #xiaoyi @qlf00n
G.....p - Pisałem wcześniej, że idę przetestować #Xiaomi Yi do lasu no i poszedłem (a...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Golomp: ej ale to ironia była :(
Ja tam jak kiedyś jechałam koło tej bazy wojskowej, to władowałam się w takie miejsce, że z paniki przed pokrzywami wpadałam na ogrodzenie xD
Taka pszygoda.
  • Odpowiedz
@noelo_cohelo: Ja raz tam przy bazie wjechałem, przy samym ogrodzeniu i słabo strasznie, jeżdzę na fullu (co prawda z tyłu tylko 87mm skoku, no ale...) i tam mną wytelepało, że o---------ę, ciężko tam przejechać i jeszcze te pokrzywy... :D
  • Odpowiedz