Aktywne Wpisy
LuckiesFlow +626
Może ktoś widział? Niestety…
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
Skradziono mi Alfę Romeo Giulia nr EL6KU63
Każdego kto ma jakieś informacje proszę o kontakt.
#wykopefekt #motoryzacja #samochody
JamesJoyce +31
#it #programowanie #programista15k #pracait
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Czołem Mirki,
Zauważyłem ostatnio ciekawy i nieco dziwny trend. Na różnych grupach na Facebooku, Discordach i Twitterze, gdy pojawia się artykuł o tym, że AI może zastąpić jakąś grupę zawodową, na przykład artystów czy tłumaczy, w komentarzach dominują oburzenie i wyrazy współczucia. Jednak, gdy mowa o programistach, reakcje są zupełnie inne. Wiele osób wręcz cieszy się na myśl, że programiści mogą stracić pracę przez AI. Przykład załączony, ale jest ich mnóstwo.
Zastanawiam
Drodzy Panowie, jeżeli zdecydujecie się pójść do clubu, w którym się tańczy, bo liczycie na "poderwanie" fajnej dziewczyny, to nie podpierajcie ścian i nie blokujcie przejścia. To, że będziecie "obczajać" wzrokiem nie da pożądanego efektu. Samymi oczami jej nie zdobędziecie. Weźcie przykład z kolegów i pójdźcie na parkiet. Tam nie gryzą. Przynajmniej na początku.
#oswidczenie #truestory #impreza
@Mala-Zolza: Już to robiłem, ale gdy potem próbowałem w czyn to obrócić - jakoś mniej zgrabnie mi szło :)
ale nie będę się poddawał.