Ehhh #januszbolidup atakuje. Jak już pisałem #januszsasiad posiada psa. Zwykły wyżeł śmietnikowy. Ja również mam psa na.przechowanie -remont u rodziców, a piesek strasznie się boi wiertarki itd. Więc przygarnelismy pieska. Ma 15 lat. Ale nadal jest sprawny. Słuch tylko nie ten i zaczynają się problemy z oczami. Ale nie o moim psie miało być. Idąc z naszym psem na spacer (smycz, kaganiec) zaatakował nas kundel Janusza. Je*any biegał po podwórku bez obroży. #grazynabolidupa w tym czasie cięła jakieś gałęzie. Gdzie tam ruszyć dupe po swojego kundla. Dopiero solidny but ostudził agresora. Nasz piesek ugryziony w nogę, troszkę kuleje. Ale mu już przechodzi. Oczywiście żadnego przepraszam czy zainteresowania ze strony bolidupów. Dziś spacerując z pieskiem widziałem krzywe spojrzenia w moją stronę. Coś czuję, że zaczyna się konflikt sąsiedzki.
Ps. Wychodząc z klatki zamknąłem ją na klucz. Po chwili słyszę siarczyste “kur*a" z ust Janusza. Zapomniał kluczy, a sam zwracał nam uwagę na to aby zawsze drzwi zamykać. Taki niedzielny paradoks.
No i okazało się że prowokatorzy z wczoraj to policjanci, Tusk wrócił do władzy to wróciły stare metody na radzenie sobie z protestami, witamy w uśmiechniętej Polsce. #protest #polityka #sejm #rolnictwo #neuropa #policja
Jak już pisałem #januszsasiad posiada psa. Zwykły wyżeł śmietnikowy.
Ja również mam psa na.przechowanie -remont u rodziców, a piesek strasznie się boi wiertarki itd. Więc przygarnelismy pieska. Ma 15 lat. Ale nadal jest sprawny. Słuch tylko nie ten i zaczynają się problemy z oczami. Ale nie o moim psie miało być.
Idąc z naszym psem na spacer (smycz, kaganiec) zaatakował nas kundel Janusza. Je*any biegał po podwórku bez obroży. #grazynabolidupa w tym czasie cięła jakieś gałęzie. Gdzie tam ruszyć dupe po swojego kundla. Dopiero solidny but ostudził agresora.
Nasz piesek ugryziony w nogę, troszkę kuleje. Ale mu już przechodzi. Oczywiście żadnego przepraszam czy zainteresowania ze strony bolidupów.
Dziś spacerując z pieskiem widziałem krzywe spojrzenia w moją stronę. Coś czuję, że zaczyna się konflikt sąsiedzki.
Ps. Wychodząc z klatki zamknąłem ją na klucz. Po chwili słyszę siarczyste “kur*a" z ust Janusza. Zapomniał kluczy, a sam zwracał nam uwagę na to aby zawsze drzwi zamykać. Taki niedzielny paradoks.
#janusze #sasiedzi #pies #wyzelsmietnikowy #boldupy #truestory #coolstory