Wpis z mikrobloga

@Saute : Na co dzień jeżdżę kiblem i też wkurzają mnie degeneraci z ryczącymi wydechami ale staram się spieprzać na prawo żeby nie mulić chociaż mój spokojnie te 50 wykręca.
  • Odpowiedz
@dunc1337: nie wiem jakim cudem ale nówka mojego ojca (zabrali mu prawko) romet router city line 2, który jest prosto z fabryki, bez modyfikacji wyciągnął 75km/h, a to przecież skuter 50 cm3. Jechałem na równej drodze, pod wiatr, w nocy, padał śnieg, marzłem więc wydusilem max żeby szybciej dojechać.do domu, zwłaszcza że były święta a ją wybrałem się skuterem do babci bo zabrakło miejsc w samochodzie, mimo iż pogoda była
  • Odpowiedz
@Miszkurka2000: sa przepisy ktore reguluja głośnosc, nawet filmik był jak chyba bkinga zatrzymali
@Adrian00: powiedz mi jak wyprzedzasz je rowerem? simson jedzie 65kmph a ty na rowerze takiej predkości z gory nie utrzymasz
  • Odpowiedz
@Ave2: lol, jak ci powiem, że zdarzyło mi się wyprzedzić malucha na rowerze, to napiszesz mi, że Bugatti przekracza 400 km/h i abstrakcją jest wyprzedzenie samochodu rowerem? Normalny ty w ogóle jesteś?
  • Odpowiedz
@Adrian00: piszemy tu o skuterach i motorowerach wiec napisalem ze nie da sie ich wyprzedzic rowerem. Gdybys napisał ze wyprzedzasz auta rowerem to napisałbym że veyron przekracza 400 ale gdybys powiedział że to maluch z 4 osobowa rodzinka to moze bym uwierzył. Gdybym był normalny to nie siedziałbym na wykopie.
  • Odpowiedz
@Adrian00: skad mam wiedziec co to za skuter na obrazku? Każdy pojedzie conajmniej 50 do ktorych jest blokowany. Odblokowanie w 4t przeklada sie na 60kmph w 2t 65kmph. Rowerem można utrzymać predkość 25kmph, chwilowo można ok 50. Nawet jezeli jedzie 43 to i tak możesz go wyprzedzić tylko na chwile. Rownie dobrze mozna powiedziec ze wyprzedziles veyrona bo jechał po mieście 30.
  • Odpowiedz