Wpis z mikrobloga

Miraski, chcę kupić sobie LETNI garnitur, pomyślałem, że znajdę tu poradę gdzie (w jakich sklepach) warto byłoby szukać. Założenia są następujące:
-podobają mi się dopasowane kroje
-budżet 500pln
-kolor jasnoszary, beżowy, itp.
całkiem fajne widzę w H&M, warto tam kupować??
#modameska #ubierajsiezwykopem
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kid_A: jak chcesz kupować garnitur, to idź w sklepy które się nimi zajmują, a nie do sieciówek gdzie kupisz totalny syf. Ja mam swój garniak od Konika (tak, tak się nazywa xD) i jest spoko
  • Odpowiedz
@orjannilsen1: zara akurat imo wcale lepsza od H&M nie jest. A napewno droższa. Mango też szału nie robi, ale jest ciut lepiej.
@Kid_A: Anyway 500zł to bardzo mało na garnitur. Jak ma być na lato to szukaj czegoś z lnem, koniecznie unikaj poliestru, bo się ugotujesz.
  • Odpowiedz
@Kid_A: ekhm - ok młody kolego, bo zaraz na Ciebie naskoczy zgraja...
w h&m kupuje się gacie na raz, i to takie, które można zasłonić, ew jakiś t-shirt.
do 500zł - szukaj w Pawo, często mają promocje i przeceny.
Przydałoby się jakbyś jeszcze podał z jakiego miasta jesteś (mimo powszechnej opinii - bez podpisu miasta, nie wszystko to Wawa ;) )
  • Odpowiedz
@Kid_A: przecież napisałem, że tam się gacie kupuje i t-shirty ;) ja tez tam bokserki masowo kupuje i białe t-shirty pod koszule :)
Dodaguj sobie warszawa w głównym wpisie - może jacyś tubylcy się odezwą.
Ale wracając do tematu - jedź do galerii - jakiejkolwiek - po przymierzaj różne kroje.
  • Odpowiedz
@Kid_A: Czyli chcesz mieć garnitur wizytowy na lato? Do 500 zł? Może uda się kupić w październiku w Bytom/Vistula. :) A jeżeli codzienny to w zeszłym roku kupiłem jeden lniany w Top Secret - bardzo dobry krój, ale oddałem go do krawcowej, żeby zrobiła mi w nim bawełnianą półpodszewkę, bo jakiś geniusz zaprojektował go na poliestrowej. :D A drugi, bawełniany w Mango. Oba poniżej 400 zł.
  • Odpowiedz