Aktywne Wpisy

NijuGMD +1390
#gastronomia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: 517106586_24188674327487739_1164070218178740993_n
Pobierz
curiousboi +19
Poważne pytanie, niedawno przeprowadziłem się do domu całe życie w bloku mieszkałem.
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
Co się stanie jeżeli drzewo będzie tak leżeć pod zadaszonym suchym miejscem zamiast bycia poukladanym? Miejsce pod blachą, z przewiewem #polskiedomy #drewno #pytaniedoeksperta
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz

-podobają mi się dopasowane kroje
-budżet 500pln
-kolor jasnoszary, beżowy, itp.
całkiem fajne widzę w H&M, warto tam kupować??
#modameska #ubierajsiezwykopem
ok. H&M omijam.
nie napisałem jeszcze, że garnitur nie będzie używany na co dzień, tylko okazyjnie - śluby, wesela, itp
o Zarze słyszałem bardzo złe opinie, m.in. od mojej siostry, która tam pracowała. Na prawdę Zara robi dobre ciuchy???
@Kid_A: Anyway 500zł to bardzo mało na garnitur. Jak ma być na lato to szukaj czegoś z lnem, koniecznie unikaj poliestru, bo się ugotujesz.
w h&m kupuje się gacie na raz, i to takie, które można zasłonić, ew jakiś t-shirt.
do 500zł - szukaj w Pawo, często mają promocje i przeceny.
Przydałoby się jakbyś jeszcze podał z jakiego miasta jesteś (mimo powszechnej opinii - bez podpisu miasta, nie wszystko to Wawa ;) )
a co do H&M, to prawie wszystkie bokserki i skarpetki mam od nich i jestem zadowolony.
Dodaguj sobie warszawa w głównym wpisie - może jacyś tubylcy się odezwą.
Ale wracając do tematu - jedź do galerii - jakiejkolwiek - po przymierzaj różne kroje.
Komentarz usunięty przez moderatora