Aktywne Wpisy
palkalgia +57
W trollingu najlepsze jest to, gdy druga strona w końcu zdaje sobie sprawę, że jest trollowana.
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki
mika077 +43
A w tym roku co będzie powodem #!$%@? zbiorów rolników? Susza ? (PŁONIEEEMY! CZY TO JUŻ? ZACZĘŁO SIĘ) #globalneocieplenie #susza #rolnictwo #ukraina #katowice #siemianowice #slask ! Nie da się #!$%@? rowerem do pracy jeździć
#niepopularnaopinia #oswiadczenie #savoirvivre #kultura
@koc_grzewczy: Widzę, mi.
Poziom argumentów w stylu:
Faktycznie, jesteś tak bardzo dojrzały...
odpowiedz usuń link
@blackorchid:
Komentarz usunięty przez autora
Ale ja nawiązuję do pisania do porytych babach, to na początku napisałeś do mnie.
Komentarz usunięty przez autora
@Bartek2016: Sugerowałbym wstrzymanie się przez co najmniej kilkanaście latek z udzielaniem porad językowych.
@koc_grzewczy: serio? Ja do swoich teściów mówię po imieniu, i też nie rozumiem mówienia "mamo, tato".
Ja nie miałem z tym specjalnych problemów ;)