Wpis z mikrobloga

Co się o------o. Wsiadam do autobusu i widzę takiego kolesia na oko 55 lat, siwego, z bliznami po trądziku. No nic, różni ludzie jeżdżą autobusem xD. Siadam przed nim ale że słońce mocno świeciło to uciekłem na drugą stronę autobusu i tak się złożyło, że na lewo od tego kolesia. Koleś co chwila poprawiał koszulę co mnie zdziwiło.

Wsiadła na nastepnym przystanku parka i usiadła przed nim. Koleś już po następnym przystanku miał gotowy sprzęt na wierzchu i powoli zaczął sobie coraz lepiej robić ale na moje i jego nieszczęście ja to zauważyłem i polazłem po kierowcę xD

Koleś panicznie zaczął chować swój sprzęt a jak wróciłem z kierowcą to już nie było nic i jak mówiłem, żeby wysiadł i konia nie walił to nawet się nie tłumaczył tylko powiedział "nie wiem o co chodzi" i uciekł.

Także mirabelki i mireczki uważajcie na tajemniczego podwalacza w #bialystok

#coolstory ale takie bez morału
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@emcter: @BlaZeR: ale to nie jest abstrakcja. 2 miesiące temu szedłem po fajki między 5:30-6:00 w okolicach przydworcowego i spotkałem gościa walącego konia, który próbował zasłonić się małym dąbkiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na piaskach studenty trzepią się jak króliki w każdy weekend, nowe miasto 1 to już w ogóle patologia i też częste sceny, piasta - walenie pod balkonami. Wbrew pozorom tego jest
  • Odpowiedz
@jaywalker: Tak, pamiętam jak się koleś powiesił, było to calkiem niedawno. Kilka dni później jakaś kobieta chyba została zadźgana klatkę dalej od mojej xD. Ogólnie ja nie narzekam bo mieszkam tutaj odkąd powstał pierwszy blok więc nie mam problemu z patolą bo każdego znam, a większość z widzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°). A ta patologiczna część to dosłownie część osiedla więc jest ok ( ͡°
  • Odpowiedz
@emcter: Wg. mnie TBSy są w pytę pod każdym względem (najbardziej to planistycznym ). Ot jedynie co to warto wiedzieć do kogo zwrócić się ew. o pomoc ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pierwsze bloki powiadasz humm... Czyli na środek KENa masz rzut beretem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakieś piwko, wódeczka? ʕʔ
  • Odpowiedz